עסקת האינטרנט של השנה יוצאת לדרך. פורטל וואלה הודיע היום (א') לבורסה כי הוא ירכוש 75% מחברת "קורל תל", המחזיקה באתר יד2, תמורת סכום של 117.5 מיליון שקל. עסקה זו מעניקה ליד2 שווי של כ-156 מיליון שקל.
האם יד2 שווה את מחירה הגבוה?
מרטין כתב:וואו זה ממש הרבה יותר מדי, הם נימקו את המחיר הזה?
זקן השבט 3 כתב:מרטין כתב:וואו זה ממש הרבה יותר מדי, הם נימקו את המחיר הזה?
מרטין, כולנו יודעים שאתה היית מצליח לשלם הרבה פחות.
מרטין כתב:זקן השבט 3 כתב:מרטין כתב:וואו זה ממש הרבה יותר מדי, הם נימקו את המחיר הזה?
מרטין, כולנו יודעים שאתה היית מצליח לשלם הרבה פחות.
עמנואל, אם אני הייתי מטפל בעסקה זה היה רק בתנאי שהם ימליצו על הסמינר שלך בבלעדיות מוחלטת כי זה באמת סמינר תותח..![]()
ziv כתב:אין שום קשר בין מיקום האתר בתוצאות בגוגל ובין מחיר המכירה של האתר. מדובר במותג מצליח שכל דובר עברית שיש לו אינטרנט מכיר. המותג השקיע הרבה כסך בפרסום ברשת ומחוץ לרשת (עיתונות, שלטי חוצות, טלויזיה). כל הניסיות של המתחרים (העשירים) ליצור תנועה זהה ללוח שלהם עלתה בתוהו למרות מיליוני השקלים שהם שפכו על פרסום.
במקרה דנן אין שום קשר למיקום האתר בתוצאות האורגניות של גוגל.
itamaryu כתב:בדיוק השבוע קראתי מאמר שבו כותב המאמר ניסה לספק את הנוסחה לאתר אינטרנט עסקי מצליח (נראה לי מתאים מאוד לדיון הנ"ל) :
B = V x C x L
כאשר :
B - כמות העסקים שנעשו על ידי האתר
V - כמות היוניקים הנכנסים לאתר
C - אחוז ההמרות (אחוז המבקרים שנהפכו ללקוחות)
L - מדד נאמנות (אחוז הלקוחות שחזרו לביצוע ההמרה בשנית)
תאיר כתב:זקן השבט 3 כתב:עד כמה משקף המחיר הזה לדעתכם את המיקומים העליונים והמאד גבוהים שיש לאתר יד2 בתוצאות החיפוש של גוגל?
זה לא משנה עד כמה הם גבוהים, לצורך העיניין אם הם ראשונים עדיין אין הצדקה למחיר הזה, להשכיר חברה שתקדם את האתרים האלו תעלה פחות ואת זה כל הנדסאי מתחיל בתחום יודע.. קשה לי להאמין שיש כאן עניין במקומות הראשונים במנועי חיפוש חייבת להיות סיבה אחרת.
חזור אל פורום קידום באתרים ישראליים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים