maradona10 כתב:[...]רציתי לשאול למה אני יכול לצפות ?
האם אנחנו הולכים לקבל בחזרה את המיקומים שאבדו ?
האם זה קורה באופן מיידי ?
האם לחכות לעדכון פינגווין הבא של גוגל ?
שורה תחתונה, אני דיי מבין שלקבל בחזרה את המיקומים כפי שהם היו לפני זה לא משהו שאפשר לצפות, אבל האם
המיקומים אמורים לעלות יותר ממה שהם עכשיו...
כל מידע יתקבל בברכה...
maradona10 כתב:מבין את מה שאתה אומר, אבל :
האתר היה במיקומים טובים לפני ה 1000 קישורים שהביאו לנו את העונש.
אנחנו מאמינים שהייתה פעולת קידום שלילי לאתר מכיוון שישר אחרי הקישורים האלה קיבלנו הודעה מגוגל,
וישר אחרי שהסרנו אותם כבר קיבלנו הודעה מגוגל שהעונש הוסר.
ככה שאלו לא הקישורים שהביאו לנו את המיקומים אחרי הכול[...]
maradona10 כתב:[...]ההבנה שלי שלא נחזור למיקומים המקוריים מלפני מתבססת נטו מקריאה בופרומים באינטרנט.
ומקייס סטאדי של אנשים שחוו את אותה בעיה...
זקן השבט 3 כתב:maradona10 כתב:[...]ההבנה שלי שלא נחזור למיקומים המקוריים מלפני מתבססת נטו מקריאה בופרומים באינטרנט.
מה שקראת בפורומים נכתב על ידי. לא זכור לי מישהו אחר שלא ציפה שאתר שהוענש יחזור למיקומים הקודמים משום שכולם, כמעט ללא יוצא מן הכלל, סבור בטעות שאם אתה למשל במקום 4 בגוגל, גוגל הוא מי שהעניק לך את מקום 4. אבל גוגל "מעניק מיקומים" רק כאשר הוא מעניש.
מנשה אברמוב כתב:אם מדובר בקישורים שנעשו במכוון בתור פעולת קידום שלילית, וזה הובהר במכתב לאחר התנערות, אז אפשר להניח שבוחן הבקשה השתכנע שפיצוץ של 1000 קישורים היה ניסיון לקידום שלילי והסיר את העונש הידני.
למרות זאת, חשוב לבחון ולוודא אם הקישורים הללו הם אלו שגרמו לאתר להתברג גבוה.
אם כן אז הסיכוי שתזכה לדירוגים בחזרה נמוך ודיי אפסי.
אם לא , אז הם יכולים לגרור סנקציה אלגוריתמית(משום שהידנית הוסרה לטענתך)
ולאחר סריקה של כל הקישורים שמהם התנערת(והמתנה לעדכון נוסף או רענון DB) אתה אמור לזכות בתנועה שלך בחזרה, מה שיכול לקחת זמן מה(ממספר שבועות עד למספר חודשים להערכתי).
בכל שאר המקרים, הקישורים הללו אינם הסיבה היחידה שאחראית על הפגיעה בדירוגי האתר.
maradona10 כתב:זקן השבט 3 כתב:maradona10 כתב:[...]ההבנה שלי שלא נחזור למיקומים המקוריים מלפני מתבססת נטו מקריאה בופרומים באינטרנט.
מה שקראת בפורומים נכתב על ידי. לא זכור לי מישהו אחר שלא ציפה שאתר שהוענש יחזור למיקומים הקודמים משום שכולם, כמעט ללא יוצא מן הכלל, סבור בטעות שאם אתה למשל במקום 4 בגוגל, גוגל הוא מי שהעניק לך את מקום 4. אבל גוגל "מעניק מיקומים" רק כאשר הוא מעניש.
צר לי לאכזב אותך אבל דווקא את זה לא קראתי ממך....
קראתי מכמה פורומים באנגלית...
maradona10 כתב:[...]מכל העניין הזה, הדבר היחיד שעדיין לא מובן לי.
איך יכול להיות שעדיין ב 2014, אתר יכול לקבל בראש מ 1000 קישורים ?
אז בעצם קידום שלילי עדיין עובד....
זקן השבט 3 כתב:maradona10 כתב:זקן השבט 3 כתב:maradona10 כתב:[...]ההבנה שלי שלא נחזור למיקומים המקוריים מלפני מתבססת נטו מקריאה בופרומים באינטרנט.
צר לי לאכזב אותך אבל דווקא את זה לא קראתי ממך....
קראתי מכמה פורומים באנגלית...
אני סיפקתי הסבר מתימטי, בפורומים ישראליים ואמריקאיים, מדוע לא צפוי שאתר שנענש והעונש הוסר ב-Disavow יחזור למיקומים הקודמים, פחות או יותר. אפשר שגם אחרים סיפקו הסבר זהה, דומה או אחר. בישראל הייתי היחיד. אודה לך מאד אם תראה לי איפה קראת את זה.maradona10 כתב:[...]מכל העניין הזה, הדבר היחיד שעדיין לא מובן לי.
איך יכול להיות שעדיין ב 2014, אתר יכול לקבל בראש מ 1000 קישורים ?
אז בעצם קידום שלילי עדיין עובד....
הקידום השלילי הוא אחת הסיבות מדוע הנהלת גוגל החליטה להיפטר סוף-סוף משיטת הדירוג על פי הקישורים. אבל היא מחליפה את השיטה בהדרגה לשיטה שחסינה מפני תחמון של מקדמי האתרים, ותוצאות החיפוש לביטויים שלך עדיין מדורגות על פי שיטת הקישורים או ששיטת הדירוג עבורם כבר הוחלפה, אחרת היית חוזר למקומות הקודמים, פחות או יותר.
maradona10 כתב:האמת רוב המידע מצאתי ב http://imglory.com/....
את רובו לקחתי מלא מעט קייס סטאדי של אנשים מהפורום שנפגעו מפינגווין או מקידום שלילי.
maradona10 כתב:האמת רוב המידע מצאתי ב http://imglory.com/....
את רובו לקחתי מלא מעט קייס סטאדי של אנשים מהפורום שנפגעו מפינגווין או מקידום שלילי.
מנשה אברמוב כתב:maradona10 כתב:האמת רוב המידע מצאתי ב http://imglory.com/....
אני לא מכיר את הפורום ולא נתקלתי בו בעבר, נראה שהוא דורש הזמנה האם תוכל לשלוח לי הזמנה לפורום?
חזור אל פורום קידום אתרים בגוגל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 45 אורחים