someone100 כתב:מה רע באיחסון אתרים פשוט ?
someone100 כתב:מה רע באיחסון אתרים פשוט ?
intervision כתב:someone100 כתב:מה רע באיחסון אתרים פשוט ?
ישנם מספר לא קטן של מקדמי אתרים בארץ ובעולם (כולל אתר MOZ) המאמינים שההפרדה הרשתית לכתובות IP מ C_BLOCKS שונים תורמת משמעותית בקידום אתרים אורגני
intervision כתב:someone100 כתב:מה רע באיחסון אתרים פשוט ?
אין שום דבר רע באחסון אתרים פשוט
הפתרון של שרת וירטואלי הוא אחר ושונה ומיועד לאחסון עשרות או מאות אתרים פשוטים
ישנם מספר לא קטן של מקדמי אתרים בארץ ובעולם (כולל אתר MOZ) המאמינים שההפרדה הרשתית לכתובות IP מ C_BLOCKS שונים תורמת משמעותית בקידום אתרים אורגני, ומאפשר להם על ידי כך להגדיל את המכירות של הלקוחות שלהם. בדומה לך שאתה מבטיח ללקוחות שלך להגדיל פי 5 את המכירות בטכניקות שאתה מאמין בהם.[...]
במקום לשלם פי 3-4, עדיף לקחת 3-4 אחסונים שונים בחברות שונות ולהגיע לאותו מצב וגם לפזר את הביצים בכמה סלים.
someone100 כתב:intervision , המוצר שאתה מציע להערכתי ואולי אני טועה פשוט מיותר . אין טעם בכל התחמונים האילו של גוגל.
תוכל אולי להסביר למה לבחור בחברת האיחסון שלכם ? יש לכם אולי ביקורות של לקוחות שלכם ?
intervision כתב:האם זה באמת כך ???
intervision כתב:אין לי בעיה לשכנע אותך אבל אני לא רוצה להפוך פורום זה למדיה יחצנית לאינטרויז'ן ....
someone100 כתב:ברור שהשירות הזה הוא דבר ישן מאוד. זה שאתה נזכרים כעת בלהציע שירות כזה נשמע ממש מוזר .
בקשר לביקורות , הם נראות לא אמינות
someone100 כתב:המוצר שאתה מציע להערכתי ואולי אני טועה פשוט מיותר . אין טעם בכל התחמונים האילו של גוגל.
כבר לא. כדאי שתתעדכן מה הלקוחות שלך באמת צריכים ולא רק מה הם רוצים לשמוע.intervision כתב:האלגוריתם של גוגל לא ידוע וגם משתנה על ציר הזמן. עבודת קידום אתרים אורגני נועדה להביא אתרים למקום גבוה בתוצאות החיפוש שיש בזה ערך שיווקי רב. חלק מעבודת הקידום נעשה על פי הנחיות גוגל למנהלי אתרים וחלק ליצירתיים שביניהם על ידי ניסוי וטעיה.
חלק לא קטן של מקדמי האתרים כולל באתר MOZ טוענים שההפרדה לכתובות IP שונות עוזרת בקידום, האם זה באמת כך???
אופיר כתב:אני מכיר את השירות הזה וזה שירות מצויין למי שצריך דבר כזה - יש הרבה סיבות לצורך בריבוי כתובות IP וזה הפתרון היחידי שמשלב את זה יחד עם שרת VPS
זקן השבט 3 כתב:אופיר כתב:אני מכיר את השירות הזה וזה שירות מצויין למי שצריך דבר כזה - יש הרבה סיבות לצורך בריבוי כתובות IP וזה הפתרון היחידי שמשלב את זה יחד עם שרת VPS
מה הן הסיבות?
חזור אל בניית אתרים ואחסון אתרים - כללי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים