KadarYair כתב:אם הם מועילים לאינדוקס מהיר יותר וגם כך אין להם ערך מבחינה "קידומית", אני לא רואה סיבה למה שגוגל יחשוב שאני משתמש בשירות על מנת "לתחמן" אותו. אני לא יכול לגרום לקישור הזה להיות בעל ערך ותנועה לאתר, אז למה שיהיה לו איזו שהיא אסוציאציה שקשורה לתחמון?
מהתשובות שניתנו פה ובאסקפאבל לא ראיתי סיבה אחת ברורה למה שיהיה חשש להענשה מקישור כזה.
gil_y7 כתב:כי רמת הודאות נמוכה,
אף אחד לא יודע ולא יכול לתת תשובה חד משמעית על שום דבר שתשאל.
כפי שגיל העיר, רמת הודאות נמוכה - כאשר יצרת את הקישור לא היית יכול לדעת האם באמת יש לו "ערך קידומי" (כי ההנחה היתה שלכל היותר ערכו 0), והיום אתה לא יכול לדעת האם הוא לא גורם ל"נזק קידומי" (כי ערכו נמוך מ-0).
מצד אחד, זה לא קישור טבעי, כי המקשר לא יצר אותו ביוזמתו. מצד שני, אתרי סימניות נועדו מראש לשתילת קישורים עצמאית וחופשית על ידי מנהלי האתרים המקושרים מהם. ומצד שלישי, הנהלת גוגל מבינה היטב שאתרי סימניות משמשים בפועל לשתילת קישורים ש"אינם טבעיים" ונועדו רק לתחמן את גוגל, בין אם זו הייתה כוונתם המקורית של בעלי אתרי הסימניות ובין אם לאו. אז אם אין דרכם תנועת מבקרים שגם שבעי רצון מהביקור באתר שלך, ערכם הוא או 0 או נמוך מ-0, ודי בכך כדי לקבל החלטה להימנע מהם ולהסיר את הקישורים שכבר יצרת.