ShooshX כתב:שלום לך, תודה רבה על התגובה. אשמח לקבל ממך עצות- אני אכן בתחילת דרכי בחברה, איני יודע למי התכוונת בדבריך (ובכנות גם לא מאוד מתעניין). אתה יכול ללנקק אותי לשרשורים שהזכרת? אשמח לדעת מה לדעתך האסטרטגיה שננקטה ומדוע היא שגויה, וכמובן קח בחשבון שיכול להיות שההנחות שאתה עושה לא מדויקות, איני מייצג אף אדם מלבד עצמי כאן ואני פה בשביל ללמוד ולהתפתח
המון תודה שוב ואשמח להתדיין כאן או בפרטי
שי \ ShooshX
ShooshX כתב:שוב תודה רבה על המידע והתגובה העניינית, אקרא את כל מה ששלחת. ההערכה שלך נכונה- איני עובד במחלקת SEO, אני יצרן תוכן שמתנסה ב-SEO במסגרת פרוייקט צדדי, ולא הרשתי לעצמי לקחת מזמנם היקר של המומחים לתחום בחברה[...]
ShooshX כתב:בהחלט דיונים מעניינים, קראתי אותם, אין ספק שהתחום רחוק מיציבות או קונצנזוס 'מדעי'. עד היום בתור איש תוכן שגם קידם תכנים תמיד עקבתי אחרי תחושות בטן ושאלות בסיסיות הנוגעות לאיכות התוכן- האם אני הייתי קורא את התוכן במלואו? האם אני הייתי נהנה ממנו? האם אני הייתי ממליץ עליו לחברים או רוצה להתקשר עם מקור התוכן הזה?[...]
ShooshX כתב:[...]כמובן שבין המדדים האישיים שלי לבין אלו של גוגל יש פערים לא ידועים, אבל אני רוצה להאמין שבסוף היום המטרה משותפת- ערך מוסף לגולשים ומצוינות ברמת התוכן, ובהקשר הזה חילופי קישורים הם כלי ליצירת חשיפה יותר מאשר מטרה בפני עצמה[...]
ShooshX כתב:[...]בשאלת הרלוונטיות, עד עכשיו הלכתי על פרשנות צרה למדי- לדוגמה את נושא ראשי הדיו קישרתי להדפסה, דפי צביעה, מיחזור ראשי דיו ואלקטרוניקה ונושאים משיקים ישירות אחרים. אני מודה שלא ניסיתי עדיין קישורים רחוקים יותר- ואחרי מה שקראתי פרי עטך ועטיהם של אחרים בפורום נראה שגם אין סיבה שאנסה. שוב המון תודה! שי
חזור אל פורום תוכניות שותפים והחלפות קישורים
משתמשים הגולשים בפורום זה: מורמור ו 32 אורחים