KadarYair כתב:[...]יש רעיונות איך עושים את זה?
Kirill Lavrishev כתב:אין לי רעיון איך לעשות זאת, אך מסכים לגמרי עם הנאמר.
שום שאלה שנשאלה בפורום, לא ראיתי אף תשובה אמיתית (עם בשר) אחת אשר יכולה להעשיר את הידע של השואל.
Kirill Lavrishev כתב:התשובה היא, שלדעתי(דעתי) קישור מPR6 שווה הרבה יותר מקישור מPR1.
Kirill Lavrishev כתב:אין לי רעיון איך לעשות זאת, אך מסכים לגמרי עם הנאמר.
לשום שאלה שנשאלה בפורום, לא ראיתי אף תשובה אמיתית(עם בשר) אחת אשר יכולה להעשיר את הידע של השואל.
זקן השבט 3 כתב:Kirill Lavrishev כתב:התשובה היא, שלדעתי(דעתי) קישור מPR6 שווה הרבה יותר מקישור מPR1.
זו לא תשובה "עם בשר".
פי כמה? ציין סדר גודל. ולמה זה עניין של דעה ולא של עובדה?
gil_y כתב:זקן השבט. אתה בכל תשובה מנסה להשגי נימוקים שלה על ידי שאלות מציקות במיוחד.
למה זה עניין של דעה?
אתה עונה על זה כל הזמן. ידוע לנו אולי 5 אחוז ובעולם של אי ודאות אי אפשר להגיד בודאות מה פועל ומה לא ובטח שלא "למה?".
זקן השבט 3 כתב:gil_y כתב:זקן השבט. אתה בכל תשובה מנסה להשגי נימוקים שלה על ידי שאלות מציקות במיוחד.
למה זה עניין של דעה?
אתה עונה על זה כל הזמן. ידוע לנו אולי 5 אחוז ובעולם של אי ודאות אי אפשר להגיד בודאות מה פועל ומה לא ובטח שלא "למה?".
אני אכן עונה על זה כל הזמן, אבל קיריל הוא שסבור אחרת, מפנטז כמו רבים שכל קהילת מקדמי האתרים יודעת יותר מ-5%, ושיש לפיכך הצדקה רק לפורום שבו תורמים מידע "עם בשר" למי שאיבד אותו, כמו בין מכונאים במוסך.
מידע "עם בשר" על פי התפיסה הטכנית של קיריל הוא למשל תשובה לשאלה האם כדי לגבור על יריב שחש לו קישור יחיד PR6 (וכל שאת התנאים שווים) אני זקוק ל-7 קישורים PR1, או 70, או 700, או 7,000 או יותר. כי אחרת כל תשובה היא לא יותר מהתפלספות, כולל התשובות של קיריל עצמו. ואם כל מה שנותר לנו לעשות זה התפלספות, אז לפחות בואו ונעשה את זה טוב, באופן שכן מייצר ידע שימושי.
gil_y7 כתב:לדעתי הכוונה של קיריל היא שהוא שואף להשיג קישורים עם pr גבוה ככל הניתן.
אך ישם עוד פרמטרים שישפיעו על החלטתו מהיכן להוציא קישור כגון- מיקום בגוגל, תנועה אפשרים, רלוונטיות לנושא האתר, מיקום הקישור ועוד...
vova2211 כתב:[...]אז כאן PR הוא מדד איכות מעולה . לרבות מדדים אחרים.
אפשר אפילו להגיד שבעידן הפינגווין ציון PR ניהיה רלוונטי מתמיד.
חזור אל פורום קידום אתרים בגוגל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים