ziv כתב:6% טוענים שהאתר שלהם התאושש לחלוטין
13% טוענים שהאתר התאושש חלקית
81% טוענים שהאתר לא התאושש
הידיעה המלאה:[url]
http://www.seroundtable.com/google-peng ... 16162.html[/url]
מה קורה באתרים ישראלים?
KadarYair כתב:אני מסכים עם עימנואל שככל הנראה אם נענשת, הכתם השחור ירבוץ על האתר שלך לאורך כל משך קיומו.
אינני יודע אם הוא ממש ימנע ממך להגיע למיקומים שהיית בהם לפני או אפילו לעקוף אותם, אך הוא ללא ספק לא יקל איתך.
אני חושב שגוגל מייחסים לעונשים שהם נותנים מן כרטיס צהוב כזה שבמידה ויהפוך לאדום לאחר מכן, האתר באמת יהיה גמור,
אך במידה ו"ההתנהגות הטובה" תחזור להיות קיימת מצד בעל האתר שמקדם אותו, ייתכן וביום מן הימים הכרטיס הצהוב יעלם.
KadarYair כתב:ייתכן וזה כך עימנואל, אך אין זה אומר שלא יהיה ניתן לחזור ולהשיג את המיקומים הקודמים ואף לעקוף אותם בזכות עבודה נכונה.
KadarYair כתב:לא, ישנם עוד דברים מלבד קישורים לדעתי שמהווים שיקול מכריע בנושא.
זקן השבט 3 כתב:ziv כתב:6% טוענים שהאתר שלהם התאושש לחלוטין
מה קורה באתרים ישראלים?
למה זה מפתיע אותך? הרי מיד לאחר הדיווחים על קבלת התראות מגוגל והרצת "פינגווין" בפעם הראשונה הסברתי פה ובמקומות אחרים, בארץ ובחו"ל, מדוע הסרת הקישורים שגרמו לעונש לא תחזיר את המיקומים הקודמים (שלפני הטלת העונש). האתרים שהתאוששו באופן מלא או חלקי השקיעו ודאי, לאחר הטלת העונש, בעוד עבודת קידום, אבל מטיפוס אחר.
Xורי כתב:זקן השבט 3 כתב:ziv כתב:6% טוענים שהאתר שלהם התאושש לחלוטין
מה קורה באתרים ישראלים?
למה זה מפתיע אותך? הרי מיד לאחר הדיווחים על קבלת התראות מגוגל והרצת "פינגווין" בפעם הראשונה הסברתי פה ובמקומות אחרים, בארץ ובחו"ל, מדוע הסרת הקישורים שגרמו לעונש לא תחזיר את המיקומים הקודמים (שלפני הטלת העונש). האתרים שהתאוששו באופן מלא או חלקי השקיעו ודאי, לאחר הטלת העונש, בעוד עבודת קידום, אבל מטיפוס אחר.
הסברת ו..? זה ממש לא נכון וזה בדוק. למען האמת יש לי פוסט חצי מוכן על זה.
כבר היה לנו דיון על זה ולכן אני לא מתכוון שוב לחזור עליו, אך בהחלט הסרת קישורים בצורה מבוקרת ונכונה יכולה להחזיר את האתר למקום הקודם שלו.
Xורי כתב:הסברת ו..? זה ממש לא נכון וזה בדוק. למען האמת יש לי פוסט חצי מוכן על זה.
כבר היה לנו דיון על זה ולכן אני לא מתכוון שוב לחזור עליו, אך בהחלט הסרת קישורים בצורה מבוקרת ונכונה יכולה להחזיר את האתר למקום הקודם שלו.
זקן השבט 3 כתב:Xורי כתב:הסברת ו..? זה ממש לא נכון וזה בדוק. למען האמת יש לי פוסט חצי מוכן על זה.
מה זה הסרת קישורים בצורה לא מבוקרת ושגויה?
talprihar כתב:זקן השבט 3 כתב:Xורי כתב:הסברת ו..? זה ממש לא נכון וזה בדוק. למען האמת יש לי פוסט חצי מוכן על זה.
מה זה הסרת קישורים בצורה לא מבוקרת ושגויה?
מזכיר לך דיון שהיה בעבר על מה שאורי אומר:
viewtopic.php?f=1&t=4385&p=40605#p40605
[...]
talprihar כתב:[...]וחסרת לנו בכנס היום!
talprihar כתב:לא אמרתי שהפסדת - אמרתי שחסרת לנו!
עיין בבלוג שלי במצגת מהכנס ובפוסט שלפניו, אולי זה יעניין אותך...
חזור אל פורום קידום אתרים בגוגל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 44 אורחים