uzet1 כתב:ידידי, אין לי בעיה עם הקישורים של ולדי, עדיין לא קניתי וגם אני לא מתכוון ככל הנראה לקנות,
יש לי בעיה שכל פוסט פה הופך להרצאה במקום דיון.
אתה יכול לחזור ולטעון מה שאתה רוצה לטעון מהיום ועד מחרתיים (ובעקביות והשקעה מרשימה יש לציין)
אפילו אם תצטט פה את כל הציטוטים של מאט ואנשי יחסי הציבור של מנוע החיפוש גוגל,
אבל מה לעשות, שלמרות הכל , עדיין 10 קישורים מרוסיה מאתרים ששייכים לתחום האתר המקודם, יעשו עבודה מסוימת
גם אחרי הציטוט שלך בנוגע ליכולת של .... לבודד.... וגם כולל את המילים מלאכותי ו/או טבעי
בתגובה קודמת פה כתבתי:
לי יש עניין בקישור שנמכר כיחיד או בחבילה, אבל מסוגל להקפיץ למשל תוצאת חיפוש משום מקום למקום 1 לקידום אתרים תוך כמה שבועות. עוד יותר יש לי עניין בקישור שיכול לסגור פער ציוני רלוונטיות זהה בגוגל העולמי באנגלית.
מי שיודע לקרוא מבין היטב שאינני יוצא נגד כל קישור שנמכר כיום, למרות שברור שהוא מלאכותי. דרשתי ולא קיבלתי מולדי הסבר מה עושה את הקישורים שהוא מציע לשימושיים, במיוחד אם הם מוסרים ומוחלפים באחרים מדי כמה זמן. מאחר והוא מתחמק מלהסביר התפתח פה דיון.
מי שעוסק ב
עבודת שכל יודע
להעריך ולכבד את עבודת השכל של אחרים, ובמיוחד של אלפי המדענים והמהנדסים של גוגל. פועל פשוט ממשיך לחשוב במונחים הפשוטים והשגויים שלימדו אותו פעם כדי לא לייגע את מוחו העדין - כמו למשל שקישור מ"אתרים ששייכים לתחום האתר המקודם" הם שמועילים (
ספא ו
מדרסים שייכים שניהם לתחום הבריאות) כי הסבר במונחים של הסתברות כבר מחייב כושר חשיבה ( הסתברות הופעתם יחד של המילים
ספא ו
מדרסים בטקסט שאיננו דף אינטרנט היא אפסית).