vova2211 כתב:שלום .
לגבי מפחיד , יש לנו סטסטיקה יחסית גדולה ואלגוריתם שלומד . אתרים עולים יפה ומהר , ונישארים למלה בצורה יציבה . כל זה כמובן מילים . אני ממליץ לערוך ניסוי על אתר כלשהו , אפילו סתם אתר מוזנח מעמוד 5 בגוגל .תקציב חינם מאפשר לערוך כמה ניסויים כאלה .
באתר בוקסה רשומים כל הפרטים ליצירת קשר באימייל או בטלפון .
תשאל שאלות קונקרטיות , אשמך לפרט ולדבר על הכל .
ולדי
?vova2211 כתב:האלגוריתם עודכן לפי מסקנות השפעת פינגווין של גוגל על דרכי בניית קישורים
vova2211 כתב:שלום .
קודם כל שללא קישורים בכלל , לגוגל מאוד יהיה קשה "לאנדקס" את האתר שלכם .
vova2211 כתב:אלגוריתם של גוגל בחלקו הגדול מבוסס על קישורים
vova2211 כתב:בוקסה מקדמת המון אתרים , כמויות גדולות של מילות חיפוש , עשרות אלפי קישורים. המערכת הרצה מזה 6 חודשים . יש לנו סטטיסטיקה אדירה .
vova2211 כתב:פינגווין לא יודע לזהות קישור קנוי ..
vova2211 כתב:פינגווין מזהה ענן קישורים שלא ניראה טבעי .
vova2211 כתב:הרבה קישורים מפורומים ותגובות בבלוגים לא מצנזרים (ס-פ-א-ם), כולם לפי מילת חיפוש אחת עיקרית , כולם מצבעיים לעמוד הראשי באתר , קישורים ללא טקסט סובב מגוון , הרבה יחסית קישורים לאתר עם מעט יחסית עמודים , הרבה יחסית קישורים לאתר צעיר יחסית ... - כל זה סימן לענן לא טבעי . אני לא אפרט את הכול , אבל יש המון מסקנות .
vova2211 כתב:נגיד אתרים עם sitemap יותר מ5000 עמודים לא נפגעו מפנגווין בכלל , לא משנה כמה קישורים הם קנו .
בקיצור , הרבה נתונים והרבה עבודה סטטיסטית . ולדי
מרטין בוק כתב:אני עובד עם המערכת הזו, היא די טובה, אבל הלינקים זה חו"ל- לקחת בחשבון
vova2211 כתב:זקן השבט 3 כתב :
"אחרת יש מקום לחשוש שגוגל מחשב את ההסתברות שהקישור הנתון הוא מלאכותי על פי שיעור השימוש בו, ושהוא מעניק לקישור חדש ערך גבוה יחסית, אבל זמני, וכאשר יסתבר שאין תעבורה לאורך זמן דרך הקישור, ערכו ירד ל-0 או לערך שלילי. את תופעת ייחוס ערך זמני גבוה יחסית לקישור חדש כבר ראינו בעבר בהקשרים שונים."
תגיד , יש לך תאור ניסוי שלפיו הסקת את המסקנה ?
vova2211 כתב:פשוט ליצור תנוע מזוייפת בקישורים , זאת שיטה ידועה ועובדת בשוק הרוסי לחיזוק תרומת הקישורים , גם קנויים וגם טבעים . לגבי רכישת קישורים בכלל , אני לא אומר לבסס את הקידום רק על זה . בוקסה זה ס"כ עוד כלי כגון רבים אחרים לשרות המקדמים בעברית.
vova2211 כתב:אל תהיה סקפטי . כנס לבוקסה ,תבצע ניסויים עם קישורים בחינם , וודא שיש עם זה בעיה ואז תקטול בכל מקום אפשרי.
אתה ממהר להגיד שזה לא טוב , בלי אפילו להרשם ...
vova2211 כתב:אגב , יש מישהו בפורום שהתנסה עם בוקסה ויצא מאוכזב ? אני אשמח לביקורת . ולדי
חזור אל פורום קידום אתרים בגוגל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 55 אורחים