שלום,
אני מודה שחיפשתי תשובה לבעיה שלי ולא מצאתי במקומות אחרים.
יש לי חברה השמת עובדים. לחברה יש אתר שקיים כבר 4-5 שנים.
לאחר שחטפתי כהוגן בעדכוני גוגל בשנת 2013, שכרתי חברת בניה וקידום אתרים, וסגרתי על בניית אתר חדש וקידום לשנה (האתר לפני זה היה בנוי על פלטפורמת livecity).
החברה החדשה בנתה לי את האתר על וורפרדס, והחלה קידום במשך תקופה (לא עמדה בשנה). תהליך הקידום היה מאוד רשלני, לא היה מחקר מילות מפתח כמו שצריך, ועוד דברים כהנה ואחרים.
בשורה התחתונה, גם היום אני נמצא בדיוק באותו מקום שהייתי לפני תחילת בניית האתר והקידום (ואולי אפילו פחות), ואני מסתכל בעיניים כלות על אתרים חדשים בתחום שלי שעוברים אותי בתוצאות החיפוש. כאילו האתר הגיע לאיזושהי תקרת זכוכית מאוד נמוכה, והוא לא מצליח להתרומם מעליה.
אבל הבעיה שהכי מרגיזה אותי ואין לי אליה הסבר (וגם למקדם האתר שלי) היא העובדה שגוגל לעיתים לא מפנה לדף שהייתי רוצה שהוא יפנה אליו. לדוגמא, בשאילתה "עבודה מועדפת בתל אביב", מעבר לעובדה שאני נמצא רק בתוצאה ה - 13 (הגרועה מבחינתי) הייתי רוצה שגוגל יפנה לדף שבו יש את המשרות בתל אביב (http://www.muadefet-bair.co.il/job-cats/jobs-tel-aviv/). אז במשך שנה שלמה גוגל הפנה לכתובת http://www.muadefet-bair.co.il/job-empl ... -tel-aviv/, לפני שבועיים שיניתי את המילה בכותרת לת"א, ועכשיו גוגל מפנה לדף מאמר "עבודה בתל אביב" (http://www.muadefet-bair.co.il/articles ... %99%D7%91/), ואני בכלל רוצה שהוא יפנה לדף המשרות.
זה קורה בעוד שאילתות רבות (עבודה מועדפת בירושלים לדוגמא).
שזה לא יישמע לכם קטנוני, על כל תוצאה שכזו אני משקיע עשרות שקלים ביום באדוורדס, ועדיין מפספס הרבה גולשים.
אני כבר ממש מיואש, אני חושב להקים אתר חדש בעצמי ב - livecity (אל תצחקו, זו אחלה פלטפורמה למי שלא מתכנת), יש לי כבר אתר שם מאוד וותיק ועושה עבודה מדהימה.
מאוד אודה לתשובה, דחוף!
תודה,
אלעד