ziv כתב:פעם בכמה חודשים אני בודק את החיובים בכרטיס האשראי. פתאום אני מגלה שבזק בינלאומי מחייבים אותי כבר שלושה חודשים 185 ש"ח (אינטרנט בלבד ללא תשתית) מהירות 10 מגה. המחיר ב-012 ל 30 מגה הוא 30 ש"ח לחודש וגם אצל החברות האחרונות המחירים נעים סביב 30 ש"ח . בזק בינלאומי החליטו שהמבצע שלהם נגמר והם העלו מ-70 ש"ח ל-185 ש"ח בלי להודיע. לתדהמתי הם גם מסרבים לזכות אותי.
היי, הגבנו לתלונה על גבי הפורום. כמובן שאשמח לקבל פרטים ולדאוג לבדיקה מהירה של הנושא.
אלי, נציג דיגיטל
ziv כתב:הבטחתי להמשיך לעדכן.
התקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמרו לי שחיוב של 185 ש"ח עבור 10 מגה ( ללא תשתית) הוא חיוב תקין לגמרי וסרבו בכל תוקף לזכות אותי. חשוב לציין שאני לקוח של בזק בינלאומי 11 שנים. יש לי שני מנויים (פרטי ועיסקי) וחיוב של 185 ש"ח לחודש נראה להם תקין בהחלט.
התקשרי ל-012 ועשיתי מנוי של 30 מגה ב30 ש"ח בלבד.
להלן חישוב החסכון השנתי:
בזק בינלאומי: 2220 ש"ח
012: 360 ש"ח
חסכון שנתי 1860 ש"ח
שומר נפשו ירחק
כמו כן נשלחה אלייך חשבונית למייל שהוקם עבורך ביום הצטרפותך לבזק בינלאומי בו צוין כל המידע הנ"ל.
בסמוך לעדכון החבילה נשלח אלייך מכתב עם פרטי החבילה בו צוינה תקופת ההטבה והמחיר בעת סיום ההטבה
בזק בינלאומי כתב:מבדיקה שערכנו, בסמוך לעדכון החבילה נשלח אלייך מכתב עם פרטי החבילה בו צוינה תקופת ההטבה והמחיר בעת סיום ההטבה, כמו כן נשלחה אלייך חשבונית למייל שהוקם עבורך ביום הצטרפותך לבזק בינלאומי בו צוין כל המידע הנ"ל.
חזור אל כל שאר הנושאים (אין להכניס קישורים!)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים