שלום למשתתפי הפורום
אני מבקש להגיע לחומרים איכותיים שכדאי לקרוא בהקשר לשיווק באמצעות פייסבוק – הקמת חשבון, הקמת דף אוהדים, פיתוח אפליקציות, שפת פיתוח לפייסבוק, טפסי התקשרות ועוד ועוד ועוד
האם אתם מכירים חומרים כאלה ?
בברכה,
לאון
seolabs.biz כתב:שלום למשתתפי הפורום
אני מבקש להגיע לחומרים איכותיים שכדאי לקרוא בהקשר לשיווק באמצעות פייסבוק – הקמת חשבון, הקמת דף אוהדים, פיתוח אפליקציות, שפת פיתוח לפייסבוק, טפסי התקשרות ועוד ועוד ועוד
בברכה,לאון
זקן השבט 3 כתב:seolabs.biz כתב:שלום למשתתפי הפורום
בברכה,לאון
המדריך שכתב דוד כהן בבלוג של פבל ישראלסקי: http://www.askpavel.co.il/blog/facebook-marketing-guide
אין לי דעה האם המדריך איכותי או לא.
seolabs.biz כתב:שלום ותודה לאמנועלזקן השבט 3 כתב:seolabs.biz כתב:שלום למשתתפי הפורום
בברכה,לאון
המדריך שכתב דוד כהן בבלוג של פבל ישראלסקי: askpavel.co.il/blog/facebook-marketing-guide
אין לי דעה האם המדריך איכותי או לא.
האם ישנם מקורות/מדריכים נוספים ?
בברכה, לאון
itamaryu כתב:כמה המלצות לי אלייך:
אם אתה בתחילת דרכך - Lynda.com יכול מאוד לעזור ...
אתר מעולה שכל איש שיווק ברשתות חברתיות מכיר הוא socialmediaexaminer.com - מומלץ להירשם גם לרשימת התפוצה שלו.
ואתר נוסף עם הרבה תוכן ומדריכים אבל מבולגן נורא הוא האתר של Cing Ya בכתובת wchingya.com . מומלץ לעקוב אחריה גם בפייסבוק ובטוויטר.
Shlomi062 כתב:itamaryu כתב:כמה המלצות לי אלייך:
אם אתה בתחילת דרכך - Lynda.com יכול מאוד לעזור ...
אתר מעולה שכל איש שיווק ברשתות חברתיות מכיר הוא socialmediaexaminer.com - מומלץ להירשם גם לרשימת התפוצה שלו.
ואתר נוסף עם הרבה תוכן ומדריכים אבל מבולגן נורא הוא האתר של Cing Ya בכתובת wchingya.com . מומלץ לעקוב אחריה גם בפייסבוק ובטוויטר.
תודה רבה זיו.
יש אולי אתרים בעברית מומלצים?
חזור אל פורום פרסום ברשתות חברתיות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים