OferMandler כתב:אני מתלבט איזה כלי אמין יותר לניתוח לינקים של מתחרים שלי MajesticSeo או Link Explorer של SeoMoz ?
אשמח לקבל המלצות
זקן השבט 3 כתב:OferMandler כתב:אני מתלבט איזה כלי אמין יותר לניתוח לינקים של מתחרים שלי MajesticSeo או Link Explorer של SeoMoz ?
אשמח לקבל המלצות
שני הכלים נבנו על פי מודל של גוגל שכבר היה מיושן כאשר הכלים יצאו לשוק. אף כלי לא מספק למשל מידע על שיעור השימוש בקישור, או על איזה קישורים נשלחו או יישלחו התראות ודרישות להסירם. בשנת 2013 הכלים הללו אינם מספקים יותר כל מידע שימושי.
OferMandler כתב:היי עמנואל,
על איזה כלי\כלים אתה היית ממליץ?
OferMandler כתב:מחפש כלי לניתוח כלי של מתחרים
ziv כתב:מומלץ להשתמש בשני בכלים.
לseomoz יש את ה PA ו ה DA שאני לא מבין איך אפשר להסתדר בלעדיהם. מצד שני ה Majestic סורק את הרשת לעיתים יותר קרובות ומציג גם את קצב בניית הקישורים או לייתר דיוק מתי העכביש שלהם מזהה קישור חדש. מאז שגוגל הוסיפו ב-W.M.T את התאריך שהעכביש שלהם זיהה קישור חדש. 80% אני משתמש ב-seomoz ו -20% ב-Majestic. מכאן אתה יכול להסיק גם מה הייתי בוחר אם הייתי צריך כלי אחד.
זקן השבט 3 כתב:ziv כתב:מומלץ להשתמש בשני בכלים.
לseomoz יש את ה PA ו ה DA שאני לא מבין איך אפשר להסתדר בלעדיהם. מצד שני ה Majestic סורק את הרשת לעיתים יותר קרובות ומציג גם את קצב בניית הקישורים או לייתר דיוק מתי העכביש שלהם מזהה קישור חדש. מאז שגוגל הוסיפו ב-W.M.T את התאריך שהעכביש שלהם זיהה קישור חדש. 80% אני משתמש ב-seomoz ו -20% ב-Majestic. מכאן אתה יכול להסיק גם מה הייתי בוחר אם הייתי צריך כלי אחד.
איזה משני הכלים, או שניהם, אומר לך האם גוגל מחשב לקישור החדש ערך חיובי, ערך 0 או ערך שלילי?
gil_y7 כתב:ומי יודע כיצד לחשב זאת?זקן השבט 3 כתב:איזה משני הכלים, או שניהם, אומר לך האם גוגל מחשב לקישור החדש ערך חיובי, ערך 0 או ערך שלילי?
eitanya כתב:עצוב אבל נכון.
אנשים נתפסים לכלים אלו על בסיס הפופולאריות של אותם כלים ומבלי שיוכלו לבחון באמת כמה הם אפקטיביים.
אלו בהחלט עשויים להיות כלים שימושיים לצורך צפייה בקישורים של מתחרים אבל זה שאין לנו כלים אוטומטיים "טובים" יותר, לא הופך את אלו לכלים שימושיים לניתוח הלינקים של המתחרים.
חזור אל פורום קידום אתרים בגוגל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 72 אורחים