itayedry כתב:[...]אני אענה תשובה בת 30-50 מילים לכל שאלה הרלוונטית לנישה/נושא האתר שלכם, וכך תקבלו לינק איכותי למדי עקב אורך הטקסט שכתבתי בתשובה, העובדה שהוא מספק ערך מוסף לגולש ועקב וותק וערכו של האתר בפי גוגל. כפי שאמרתי, כל קישור ישפיע רבות על קידום אתרכם לטובה.
מלבד זאת, תקבלו טראפיק איכותי (כניסות איכותיות ) לאתר. הגולשים שיקבלו תשובה לשאלתם ימצאו לרוב את תשובתי מעניינת וירצו להיכנס ללינק אותו צירפתי עקב היותו רלוונטית לנושא השאלה. האתר מופיע בהרבה שאלות בגוגל, כך שגם גולשים אחרים יראו את התשובה וייכנסו לאתר.
שימו לב שאני משקיע זמן רב בכל כתיבת תשובה, הרי כל תשובה היא איכותית ותורמת לגולש.[...]
זקן השבט 3 כתב:itayedry כתב:[...]אני אענה תשובה בת 30-50 מילים לכל שאלה הרלוונטית לנישה/נושא האתר שלכם, וכך תקבלו לינק איכותי למדי עקב אורך הטקסט שכתבתי בתשובה, העובדה שהוא מספק ערך מוסף לגולש ועקב וותק וערכו של האתר בפי גוגל. כפי שאמרתי, כל קישור ישפיע רבות על קידום אתרכם לטובה.
מלבד זאת, תקבלו טראפיק איכותי (כניסות איכותיות ) לאתר. הגולשים שיקבלו תשובה לשאלתם ימצאו לרוב את תשובתי מעניינת וירצו להיכנס ללינק אותו צירפתי עקב היותו רלוונטית לנושא השאלה. האתר מופיע בהרבה שאלות בגוגל, כך שגם גולשים אחרים יראו את התשובה וייכנסו לאתר.
שימו לב שאני משקיע זמן רב בכל כתיבת תשובה, הרי כל תשובה היא איכותית ותורמת לגולש.[...]
איתי, אם אתה מספר בדיחה שאף אחד לא צוחק ממנה, לא סיפקת ערך מוסף לשומעים.
הגולש הוא מי ששופט האם הוא קיבל ערך מוסף באתר שלך, האם מעניין אותו לקבל ערך מוסף נוסף באתר שאתה מקשר אליו והשתמש לשם כך בקישור, והאם אמנם הוא קיבל ערך מוסף באתו אתר וגם אותת לגוגל על שביעות רצונו מכל המסלול שטרח ועבר.
אשמח לדעת שהאתר שלך מצליח ליצור את כל המסלול הזה בשיעור משביע רצון. מכשול אחד מני רבים הוא שאתה מוציא קישור על פי תשלום ולא על פי הסיכוי שמשתמש בו יהיה מרוצה ממה שמצא.
O.s.1 כתב:זקן השבט 3 כתב:איתי, אם אתה מספר בדיחה שאף אחד לא צוחק ממנה, לא סיפקת ערך מוסף לשומעים.
הגולש הוא מי ששופט האם הוא קיבל ערך מוסף באתר שלך, האם מעניין אותו לקבל ערך מוסף נוסף באתר שאתה מקשר אליו והשתמש לשם כך בקישור, והאם אמנם הוא קיבל ערך מוסף באתו אתר וגם אותת לגוגל על שביעות רצונו מכל המסלול שטרח ועבר.
אשמח לדעת שהאתר שלך מצליח ליצור את כל המסלול הזה בשיעור משביע רצון. מכשול אחד מני רבים הוא שאתה מוציא קישור על פי תשלום ולא על פי הסיכוי שמשתמש בו יהיה מרוצה ממה שמצא.
למה אתה קוטל?
הבנאדם מציע שירות, מנסה להתפרנס[...]
O.s.1 כתב:[...]ואם התשובות בתחום הרלוונטי לאתר, זה כן מוסיף רלוונטיות לאתר
זקן השבט 3 כתב:itayedry כתב:[...]אני אענה תשובה בת 30-50 מילים לכל שאלה הרלוונטית לנישה/נושא האתר שלכם, וכך תקבלו לינק איכותי למדי עקב אורך הטקסט שכתבתי בתשובה, העובדה שהוא מספק ערך מוסף לגולש ועקב וותק וערכו של האתר בפי גוגל. כפי שאמרתי, כל קישור ישפיע רבות על קידום אתרכם לטובה.
איתי, אם אתה מספר בדיחה שאף אחד לא צוחק ממנה, לא סיפקת ערך מוסף לשומעים.
onyavin כתב:זקן השבט, אני מציע שתשמור את הביקורת והגישה השלילית שלך לעצמך - נמאסת כבר עם הביקורות השליליות שאתה רושם בחצי מהפוסטים כאן. תגיד, יש לך דוגמא לאיזה אתר שקידמת בשנים האחרונות שאתה מציג את עצמך בתור כזה מומחה גדול לקידום אתרים? אני באמת אשמח לראות אפילו דוגמא אחת בודדת לקידום שביצעת בפועל.
MattC כתב:לי נראה שהתחמקת מתשובה
זקן השבט 3 כתב:MattC כתב:לי נראה שהתחמקת מתשובה
למה אתה חושב ככה?
EddieZavlunov כתב:זקן השבט 3 כתב:MattC כתב:לי נראה שהתחמקת מתשובה
למה אתה חושב ככה?
אני חייב לציין שרוב ההודעות שלך כמה שטובים הם יהיו אתה מצטייר כמתנשא. וזה לא דבר טוב.
זקן השבט 3 כתב:EddieZavlunov כתב:זקן השבט 3 כתב:MattC כתב:לי נראה שהתחמקת מתשובה
למה אתה חושב ככה?
אני חייב לציין שרוב ההודעות שלך כמה שטובים הם יהיו אתה מצטייר כמתנשא. וזה לא דבר טוב.
למה לא?
EddieZavlunov כתב:זקן השבט 3 כתב:EddieZavlunov כתב:זקן השבט 3 כתב:אני חייב לציין שרוב ההודעות שלך כמה שטובים הם יהיו אתה מצטייר כמתנשא. וזה לא דבר טוב.
למה לא?
כי בדרך כלל האנשים המתנשאים הם האנשים הכי טיפשים בנושא בהם הם מתנשאים כל כך .
זקן השבט 3 כתב:EddieZavlunov כתב:זקן השבט 3 כתב:EddieZavlunov כתב:זקן השבט 3 כתב:אני חייב לציין שרוב ההודעות שלך כמה שטובים הם יהיו אתה מצטייר כמתנשא. וזה לא דבר טוב.
למה לא?
כי בדרך כלל האנשים המתנשאים הם האנשים הכי טיפשים בנושא בהם הם מתנשאים כל כך .
לא. בדרך כלל אנשים בעלי רגשי נחיתות מוצדקים מרגישים בטעות שמי שמפגין כישורים שעולים על שלהם, מתנשא. נוסף על כך, קבל את זה שיש אנשים בעלי מזג תוקפני במיוחד, אבל התוקפנות מכוונות לנושא הדיון, מתוך כוונה לפצח את הסודות שבו, ולא מכוונת למתדיינים האחרים, אלא אם אלה מתחילים בתוקפנות. בפורום פומבי, כאשר מישהו מתחיל להתקיף את השני, והשני משתתק, ציבור הקוראים חושב שהטיעונים והנימוקים של התוקף ניצחו.
תראה לי כמה דיונים בפורום שבו אני התחלתי להתקיף.
gil_y7 כתב:כל הודעה שלך אפשר לפרש כ"תקיפה"....
חזור אל פורום דרושים קידום אתרים ומחפשי עבודה בתחום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים