orann1 כתב:ב 5 שעות אתה יכול להקים אתר לווין/תמיכה, לא אתר שמכבד עסק/חברה.
simon כתב:אני חולק עליך ונוטה יותר להסכים עם הדעה של יאיר.
לבנות אתר תדמית קטן עם חמישה עמודים לדוגמה עם עיצוב בסיסי לא אמור לקחת יותר מ5 שעות עבודה נטו.
ואם כן אז כנראה שבונה האתר הוא לא יעיל או לא טוב מספיק. (או שהוא פדנט שיושב 5 שעות רק על CSS בלי סיבה)
orann1 כתב:simon כתב:אני חולק עליך ונוטה יותר להסכים עם הדעה של יאיר.
לבנות אתר תדמית קטן עם חמישה עמודים לדוגמה עם עיצוב בסיסי לא אמור לקחת יותר מ5 שעות עבודה נטו.
ואם כן אז כנראה שבונה האתר הוא לא יעיל או לא טוב מספיק. (או שהוא פדנט שיושב 5 שעות רק על CSS בלי סיבה)
מה שאתה אומר, זה לקחת וורדפרס ולהלביש עליו איזו תבנית שמצאת שאתה חושב שתתאים.
זה עדיין לא אתר שמכבד חברה לדעתי.
מתאים לאתר תמיכה או לווין כמו שאמרתי שאני רואה שיש כמו זבל ברשת, אבל לא הייתי רוצה לאתר לעסק שלי.
orann1 כתב:simon כתב:אני חולק עליך ונוטה יותר להסכים עם הדעה של יאיר.
מתאים לאתר תמיכה או לווין כמו שאמרתי שאני רואה שיש כמו זבל ברשת, אבל לא הייתי רוצה לאתר לעסק שלי.
simon כתב:orann1 כתב:simon כתב:אני חולק עליך ונוטה יותר להסכים עם הדעה של יאיר.
זה מה שמציעים כאן תסתכל שוב בהודעה הראשונה בנושא.
מערכת CMS ו"עיצוב מקצועי לפי בחירת הלקוח"
שזה אומר וורדפרס/ג'ומלה עם כמה templates שהחבר'ה קנו. שמהם נותנים ללקוח לבחור אחד. ודומיין ישראלי שעולה גרוש וחצי.
אם זה מתאים או לא מתאים או מכבד אתר חברה זה לא הנושא פה בכלל..
simon כתב:אתה באמת חושב שהמחיר הזה הוגן לבניית אתר ג'ומלה עם טמפלייט מוכן ולהעלות לשם 5 עמודים?
KadArticles כתב:אני לא מבין, אתר תדמית ניתן לבנות ב-5 שעות עבודה. על מה 2,000 שקל?
אני מכיר הרבה מאוד אנשים שלמדו 10 שנים את התחום שלהם רק כדי להתחיל להרוויח 100 שקל בשעה,
היכולת לערוך מערכת CMS באופן בסיסי ולדחוף עליה עיצוב שנעשה בשעה-שעתיים לא נותנת את הרשות לאף-אחד
להרוויח 400 שקל לשעה ולגבות מחירים כאלה. לדעתי זה מעבר למוגזם.
simon כתב:בואו נשמור על שפה נאותה ורמת דיון נורמלית בין חברי הפורום בבקשה.
סה"כ כל אחד אומר את דעתו.
Raz Buchnik כתב:אני קניתי משירז אתר תוכן ואתר תדמית[...]אני קניתי מהם אתר תדמית במחיר של 2800 שקל בסך הכל, במקום אחר הציעו לי 3500 ועוד לאתר מזוויע.
באמת שירז, כל הכבוד לכם, למה כמעט אין כאלה בארץ????
Raz Buchnik כתב:אני קניתי משירז אתר תוכן ואתר תדמית.
אני מוכרח לציין שהם עשו עבודה מדהימה!
חזור אל פורום מכירה וקניה של דומיינים ואתרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים