dragonbull כתב:אני כבר משהו כמו חודש מנסה להתקבל לכל מיני חברות של קידום אתרים, עכשיו כבר עבדתי בחברה בקידום אתרים
מיותר לציין שהחברה לא הייתה ברמה כל כך טובה,יש לי ידע יותר בקידום אורגני מבחינת הכנסת קישורים לבלוגים או פורומים בעיקר,ומחקר מילים וגם הייתה לי קצת התעסקות עם מדיות חברתיות,כיום אני מחפש עבודה בתחום אבל נירא לי שחברות מחפשות אנשים שיש להם מעבר לידע הזה, הייתי מעוניין לברר איזה כלים כדאי לי עוד ללמוד בשביל להיתקבל לחברה טובה בתחום?
dragonbull כתב:שאלו אותי כמה פעמים אם אני יודע לעשות קידום ממומן,אם אני מכיר את העניין של תוכנית שותפים affiliate,ובעיקר מה אני יודע ואיך הייתי מקדם את האתרים מה הייתה התועלת של האתרים לחברה שעבדתי בה,אבל השאלה שלי אני יודע שהתחום הזה מאוד דינמי וכל הזמן יש דברים שמתחדשים בו,אז הייתי רוצה לברר אולי מישהו פה יודע מה השיטה שמביאה את התועלת הכי רצינית שיש היום לעניין הקידום האורגני?
dragonbull כתב:אולי בכלל כדאי לי להירשם לקורס של קידום אתרים?,כי בסהכ אני הגעתי לתחום הזה בסהכ מתחום אחר אומנם מהעולם הדיגיטלי אבל לא אותו דבר.
dragonbull כתב:אני לא כל כך יודע מה הדרישות לכן אני שואל פה בפורום?
dragonbull כתב:אני לא כל כך יודע מה הדרישות לכן אני שואל פה בפורום?
Liran.EZ-Web כתב:להתחיל מפרוייקטים אישיים שלך לדעתי זו הדרך שבה תלמד הכי הרבה.
כשאתה היחיד שמקדם ומטפל באתר מסויים אתה יכול לבחון וללמוד הרבה יותר מאשר להיות חלק מאופרציה שלמה בחברה.
קח לך עכשיו פרוייקט ותקים אתר (אפילו פשוט בבלוגר) ותתחיל לקדם אותו עם הכלים שאתה יודע כרגע וכמובן תנסה להסיק מסקנות וללמוד עוד תוך כדי.
dragonbull כתב:ומה הסיכוי להתקבל למשרד קידום מוביל?
חזור אל פורום דרושים קידום אתרים ומחפשי עבודה בתחום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים