אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.
האם גם אצלכם ככה ?
TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.
האם גם אצלכם ככה ?
AhoyIT כתב:TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.
האם גם אצלכם ככה ?
וואללה, יצר איתי קשר לקוח שרשם דרכי דומיין ישראלי לפני שנים ... וכעת פתאום יש לו בעיה עם זמינות האתר ורק זמינות לרשומות ה-MX ... ושם ב-GODADY די לא מסייעים לו וטוענים שחייב להגדיר IP ... מה שכמובן בלתי אפשרי ב-ISOC.
יש לך פתרון?
TopGun(Alka) כתב:AhoyIT כתב:TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.
האם גם אצלכם ככה ?
וואללה, יצר איתי קשר לקוח שרשם דרכי דומיין ישראלי לפני שנים ... וכעת פתאום יש לו בעיה עם זמינות האתר ורק זמינות לרשומות ה-MX ... ושם ב-GODADY די לא מסייעים לו וטוענים שחייב להגדיר IP ... מה שכמובן בלתי אפשרי ב-ISOC.
יש לך פתרון?
עכשיו אחרי שהבנתי שיש שם הרבה הודים טמבלים שלא מבינים עניין, כבר שבוע 2 אתרים של לקוח סובלים.
לא יודע מי אשם אבל כשאני מריץ על ns1 ו ns2 שלי לאיזה IP הם פונים, אני רואה שהם פונים לשרת הישן ולא לחדש וכבר שבוע ומעלה לא מצליחים!
אני חושב לעבור ל http://www.name.com
AhoyIT כתב:TopGun(Alka) כתב:AhoyIT כתב:TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.
האם גם אצלכם ככה ?
יש לך פתרון?
עכשיו אחרי שהבנתי שיש שם הרבה הודים טמבלים שלא מבינים עניין, כבר שבוע 2 אתרים של לקוח סובלים.
לא יודע מי אשם אבל כשאני מריץ על ns1 ו ns2 שלי לאיזה IP הם פונים, אני רואה שהם פונים לשרת הישן ולא לחדש וכבר שבוע ומעלה לא מצליחים!
אני חושב לעבור ל http://www.name.com
אני מנהל את הדומיינים של ב-NAME ומאוד נוח ... הבעיה שמדובר על דומיין CO-IL שרשום באיגוד ... הדרך היחידה זה להפנות אותו לשרת שלי ושם להגדיר DNS ZONE.
AhoyIT כתב:בדיוק אותו המצב, בדיוק.
החלפנו ל-NS'ים שהם סיפקו והתוצאה הייתה שנפל גם שירות המייל וגם האתר הישן ... וכעת הם טוענים שצריך לעדכן הפניית IP בצד שלנו ... שזה האיגוד ואין אפשרות כזו.
TopGun(Alka) כתב:AhoyIT כתב:בדיוק אותו המצב, בדיוק.
החלפנו ל-NS'ים שהם סיפקו והתוצאה הייתה שנפל גם שירות המייל וגם האתר הישן ... וכעת הם טוענים שצריך לעדכן הפניית IP בצד שלנו ... שזה האיגוד ואין אפשרות כזו.
אז לפי מה שאתה אומר, הדומיין שנקנה ב GODADDY של הלקוח שלך, צריך להעביר אותו ל NAME ושם כבר יסדרו את הנושא בלי בעיה ?
TopGun(Alka) כתב:טעות שלי, בנושא COM ו CO.IL אך זה הספיק לי כדי להבין שיש להם בשבוע ומשהו האחרונים בעיה חמורה.
מה עושים במצב כזה ????
hetz כתב:סתם שאלה: ביצעת Register של NS ב-GoDaddy?
חזור אל בניית אתרים ואחסון אתרים - כללי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים