האם האפשר לקבל תמונה כללית על המחירים שאתם לוקחים עבור קידום אתרים?
אני רוצה לבנות מחירון ולקחתי 3 הצעות מחיר שנתנו מקדמי אתרים אך יש בהם הבדלים לא קטנים.
אשמח לראות עוד הצעות מחיר או תמחור כללי, לפי מה התמחור ולכמה זמן התחייבות.
תודה.
kobie כתב:[...]אשמח לראות עוד הצעות מחיר או תמחור כללי, לפי מה התמחור ולכמה זמן התחייבות.
תודה.
kobie כתב:+שמתי ב שיש כאלה במחייבים חוזה ל-6 חודשים ב-X כסף לחודש, יש כאלה ל-12, ל-18 וראיתי גם 24.
אין לי יותר מדי מה להציג, אני פתחתי עסק לקידום אתרים לפני חודשיים, ללא ידע מקדים בנושא הקידום אבל המון ידע מעולם התכנות והמחשב.
AhoyIT כתב:חשבתי לפתוח עסק חדש בתחום שאין לי בו כלל נסיון - תוכלו להמליץ לי על מחירון וזאת בהתחשב בכך שהשאיפה שלי לסגור כמה שיותר לקוחות בהתחייבויות ארוכות טווח, לייצר תזרים עצמי ולא לספק את הסחורה?
kobie כתב:לא שאלתי אם לפתוח עסק או לא, שאלתי לגבי מחירונים.
ולדעתי, ולדעת רוב שפוי, מהנדס תוכנה שעושה הסבה לקידום יכול דיי בקלות לגשת למקצוע מאשר מקדם שרוצה לעבור לתוכנה.
kobie כתב:לא שאלתי אם לפתוח עסק או לא, שאלתי לגבי מחירונים.
ולדעתי, ולדעת רוב שפוי, מהנדס תוכנה שעושה הסבה לקידום יכול דיי בקלות לגשת למקצוע מאשר מקדם שרוצה לעבור לתוכנה.
HenHen כתב:kobie כתב:לא שאלתי אם לפתוח עסק או לא, שאלתי לגבי מחירונים.
לעצם השאלה שלך, הכי קל - פשוט תתקשר ל 10 מקדמים שמופיעים בביטוי "קידום אתרים" בגוגל ותשאל אותם כמה יעלה לך לקדם אתר בנושא מסויים. כמובן שכדאי לברר, מה הם מבטיחים לך תמורת התשלום.
מרטין בוק כתב:אני חייב לציין שזה אשכול הזוי לגמרי. אני ממש מתקשה להבין איך תחום הקידום אתרים התדרדר לרמה כזו[...]
חזור אל כל שאר הנושאים (אין להכניס קישורים!)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים