lior102 כתב:צודק השתגעתי איתה החינם בעצם הוא לא חינם זה רק ל 30 יום וכל פעם מנסים לשלוח אותך לאתר שלהם לעדכון תוכנה בתשלום.
ממשיך במציאת הפתרון או חיפוש אחר תוכנה איכותית אחרת חינמית
lior102 כתב:צודק השתגעתי איתה החינם בעצם הוא לא חינם זה רק ל 30 יום וכל פעם מנסים לשלוח אותך לאתר שלהם לעדכון תוכנה בתשלום. ממשיך במציאת הפתרון או חיפוש אחר תוכנה איכותית אחרת חינמית
lior102 כתב:כן עמנואל תתחיל בזמנך הפנוי לשחק במשחקי נושאי פרסים.
אני מבין את המטרה שלך אבל יש כלים כמו למשל כלי מילות מפתח של גוגל שהם כלים חינמיים ואיכותיים.
זקן השבט 3 כתב:lior102 כתב:כן עמנואל תתחיל בזמנך הפנוי לשחק במשחקי נושאי פרסים.
אני מבין את המטרה שלך אבל יש כלים כמו למשל כלי מילות מפתח של גוגל שהם כלים חינמיים ואיכותיים.
כלי מילות המפתח של גוגל נועד לסייע למפרסמים והמפרסמים מממנים את עלויות הפיתוח שלו. מקדמי האתרים עושים בו שימוש שגוי כמעט ללא יוצא מן הכלל.
someone100 כתב:זקן השבט 3 כתב:lior102 כתב:כן עמנואל תתחיל בזמנך הפנוי לשחק במשחקי נושאי פרסים.
כלי מילות המפתח של גוגל נועד לסייע למפרסמים והמפרסמים מממנים את עלויות הפיתוח שלו. מקדמי האתרים עושים בו שימוש שגוי כמעט ללא יוצא מן הכלל.
למה בעצם עושים בו שימוש שגוי ? תלוי מי עושה מה
lior102 כתב:בכל מקרה מה זה חשוב אני רק רוצה שהתוכנה הזו תעבוד כמו שעבדה טיפ טופ בהתחלה ועכשיו זה כמו מנוע שעומד למות
יכול להיותשאני טועה.
עוד מקדמי אתרים נתקלו בבעיה בתוכנה הזו ? או שיש משהו חריג או משהו בהגדרה שצריך להגדיר ?
חזור אל כלים ותוכנות עזר לקידום אתרים חדש!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים