אתה באמת רוצה למכור אותו במחיר הגיוני? לא בפורום מקדמי אתרים
לך לפורום של משקיעים ויזמים
בהצלחה

Guytzhak כתב:תחכה להצעות כמו 30-50 ש"ח .....
אתה באמת רוצה למכור אותו במחיר הגיוני? לא בפורום מקדמי אתרים
לך לפורום של משקיעים ויזמים
בהצלחה
Guytzhak כתב:מקדם אתרים מסתכל על משהו שכזה ואומר אין לי תועלת אז 75 שקלים לדומיין לשנה
בן אדם שיפיק מזה רווחים, ימתג את הדבר ויהפוך אותו לדבר מבוקש יכול להרוויח אמרת כזה מליונים (רק מונח אל תחשבו על המספר מליון) מתחום ס-ק-ס שנחשב רווחי מאוד מאוד.
Guytzhak כתב:מקדם אתרים מסתכל על משהו שכזה ואומר אין לי תועלת אז 75 שקלים לדומיין לשנה
בן אדם שיפיק מזה רווחים, ימתג את הדבר ויהפוך אותו לדבר מבוקש יכול להרוויח אמרת כזה מליונים (רק מונח אל תחשבו על המספר מליון) מתחום ס-ק-ס שנחשב רווחי מאוד מאוד.
kobi כתב:Guytzhak כתב:מקדם אתרים מסתכל על משהו שכזה ואומר אין לי תועלת אז 75 שקלים לדומיין לשנה
כל דומיין שיקום עליו אתר ושתשקיע בו/תמתג אותו תוכל לעשות מימנו משהו רווחי מאוד.
כנראה שהדומיין zevel.co.il מתפנה לרישום בקרוב, גם בדומיין הזה אם תשקיע תוכל להרוויח מימנו כסף.
אם לפני 10 שנים הייתי מציע לך לקנות את ZAP.CO.IL היית קונה ?
חזור אל פורום מכירה וקניה של דומיינים ואתרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים