1. מגיעה לו הכל כי הוא שילם
2. כי אצלו במדינה (ארצות הברית,ניו יורק) כמו שהוא טוען שאם שילמתי צריך לתת שירות עד שיהיה מרוצה.
מדובר במצב שהגיעה עד רמה שאמרתי לו שאין לי רצון לעבוד עימו י הבנתי שלא משנה מה אעשה עבורך גם בחינם, לא תהיה מרוצה בגרוש כי המנטליות שלך שונה.
הלקוח אישר הכל, סקיצות עיצוביות, מערכת אדמין , האתר עלה והכל סבבה.
לאחר מכן, זה קשה לו, שם קשה לו, עריכת תכנים בעורך לא הולך לו כי הוא רוצה "ממשק נוח" שיהיה פתאום בפיתוח בלעדי עבור הצרכים שלו. עשיתי את זה פעם, פעמיים, שיניתי ועזרתי ללא עלות.
קיצור, המצב הגיעה לזה שהוא חושב שמישהו אחר "יתן לו שירות" בשיטה של "תוכל כפי יכולתך עד שתתפוצץ" כי הוא לא מעודכן במה שקורה בתכלס ומבחינתו, גם אחרי שאתר עלה לאויר ואם צריך לשנות עיצוב, זה בסדר וככה צריך לעשות.
אני באופי לא זורק לקוח וגם לא נותן לו ליפול בין הכיסאות וגם אם לא נראה לי, נותן מה שיכול עד גבול מסויים.
הוא בא אלי בטענה שאתר ועיצוב לא מספיר איכותי ורציני אחרי שהוא הוריד 40% מהאלמנטים במהלך החודש כי הקהילה כביכול שם לא אוהבת את כל היופי שהורדנו ורוצה (יותר נכון רצה) שאני על חשבוני יעצב מחדש ולפחות דף הבית (כמובן שיש עיצוב מחדש + קידוד מחדש+ לתכנת + להלביש אותו למערכת).
הובהר לו שכנראה מה שניתן לעשות זה באנרים ענקיים כמו שהוא רוצה שיתחלפו בתבנית נוכחית ונתתי לו עלות מסויימת לכל באנרת.
המליצו לי פשוט לסגור ככה שכל אחד ילך לדרכו ויחפש את הלקוח הבא / המתכנת הבא וסע כי הוא מוצץ בתום לב את הדם.
למרות שהוא הבין לאט לאט שכל דבר עולה כסף ואין בחינם (אחרי שקיבל לפחות 10 שינויים ללא עלות וכבר האתר בהפסד כי מראש נתתי פחות)
איך ומה הייתם עושים עם אחד כזה ?
קחו בחשבון, כסף לא תראו ממנו ולחשוב שהוא יביא לקוחות כמוהו, עדיף לוותר.