dazzler99 כתב:נניח ומחר אני רוצה לפתוח אתר עם שם הדומיין הנ"ל ולקדם את מילת הקישור ס-ק-ס בתור החיפוש בgoogle.
יהיה לי יתרון מוסף לעומת המתחרים בגלל הדומיין שלי ?
יורם כתב:dazzler99 כתב:נניח ומחר אני רוצה לפתוח אתר עם שם הדומיין הנ"ל ולקדם את מילת הקישור ס-ק-ס בתור החיפוש בgoogle.
גם אם יש יתרון מסויים, השאלה היא מה שוויו?
כבר טענתי בעבר שאם אכן יש יתרון מסויים לביטוי המפתח בשם הדומיין, אז עדיף לרכוש דומיין כמו: ס-ק-ס-סרטים-חינם.co.il מאשר דומיין שמכיל רק את הביטוי ס-ק-ס משום שאז אתה מרוויח ביטוי מפתח רלוונטים נוספים בשם הדומיין.
לדעתי אין שום יתרון מבחינת קידום בין שם דומיין שמכיל רק את הביטוי ס-ק-ס, לבין שם דומיין אחר שמכיל ביטוי נוסף לביטוי ס-ק-ס
dazzler99 כתב:יורם כתב:dazzler99 כתב:נניח ומחר אני רוצה לפתוח אתר עם שם הדומיין הנ"ל ולקדם את מילת הקישור ס-ק-ס בתור החיפוש בgoogle.
גם אם יש יתרון מסויים, השאלה היא מה שוויו?
כבר טענתי בעבר שאם אכן יש יתרון מסויים לביטוי המפתח בשם הדומיין, אז עדיף לרכוש דומיין כמו: ס-ק-ס-סרטים-חינם.co.il מאשר דומיין שמכיל רק את הביטוי ס-ק-ס משום שאז אתה מרוויח ביטוי מפתח רלוונטים נוספים בשם הדומיין.
לדעתי אין שום יתרון מבחינת קידום בין שם דומיין שמכיל רק את הביטוי ס-ק-ס, לבין שם דומיין אחר שמכיל ביטוי נוסף לביטוי ס-ק-ס
הבנתי...
ובאותו נושא האם הדומיינים
www.ס-ק-ס.co.il
www.ס-ק-ס-+ביטוי.co.il
מהווים יתרון מוסף לעומת דומיין באנגלית כגון .
http://www.s-*e-*x+keywork.co.il
יש איזה שהוא יתרון בשימוש המילת קישור בעברית בשם הדומיין?
ov531 כתב:דומיין עברי ככל הנראה עדיין כן מהווה יתרון על פניי דומיין לועזי ולו רק מעצם העובדה שהוא מביא clickthrough גבוה יותר בserps[...]
ov531 כתב:השלכה של מידע בנושא שימושיות על הבעיה הזו וכן ניסיון ארוך טווח עם שני דומיינים בנושאים זהים ובמיקומים קרובים, אחד בעברית ואחד באנגלית.
יחד עם זאת, לא ביצעתי ניסוי בתנאים קבועים עם קבוצת ביקורת.
ov531 כתב:ניסוי לבדיקת ה clickthrough ניתן להערכתי לביצוע במעבדה - מבקשים מהנסיינים לחפש בגוגל* רשימה של ביטויים וללחוץ על התוצאה שתראה להם הכי רלוונטית (או שבה ימצאו את התשובה למה שהם מחפשים או כל דבר אחר הדרוש לביצוע הניסוי).
דפי גוגל* שיוצגו לנסיינים יכללו תוצאות שיורכבו באופן סינטתי מתוצאות שגוגל מציג עבור שאילתת החיפוש וכן תוצאה עם דומיין בעברית לגביה נבצע את הבדיקה. כאשר החיפוש לא נעשה בגוגל אלא ב גוגל* נוכל לדעת בדיוק מה ה clickthrough עבור התוצאה "שלנו".
אני אפילו יכול לנחש שכבר עשו את זה. לא?
חזור אל פורום מכירה וקניה של דומיינים ואתרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים