כלים לקידום אתרים
אשמח לשמוע פה המלצות על כלים שונים נוספים רלוונטיים. תודה!

LiveCity כתב:תיארתי לעצמי. באופן אישי, כשיוצא לי לכתוב, אני מנסה לשים את הערך המוסף לגולש במקום 1, ואת התועלת הקידומית במקום 2. אני מעריך שזהו עניין של גישה והמטרה של התוכן...
LiveCity כתב:קודם כל, זה מוסיף לי, כגולש, עוד קליק.
מעבר לכך, אם פתחתי את הקישור הראשון (אגב, יש בו 103 מילים, הייתי ממליץ לעבות קצת את התוכן) ואני רוצה לעבור לשני, אני צריך לסגור את החלון החדש ולפתוח את הבא בתור. יכול להיות שקישורי "הבא" ו"הקודם" בתוכן יעזרו במקרה הזה.
אגב, מה אם קראתי עמוד, סגרתי אותו, קיבלתי שיחת טלפון ושמו של העמוד שהייתי בו ברח לי מהראש? כגולש - אני אצטרך לעבור עליהם שוב עד שאזכר בעמוד שהייתי בו.
LiveCity כתב:אמת. בנית עמוד המרכז 7 טקסטים קצרים בנושאים מקצועיים. אם אני, כגולש, מעוניין לקרוא את שבעתם ברצף, לא נוח לי ש1.הם נפתחים בחלון חדש, 2.אין קישוריות פנימית ביניהם ו3.יכולת הניווט שלי במסגרתם מוגבלת.
מדובר בביקורת בונה, מתוך נקודת מבט של גולש. אתה מוזמן לבחור אם לקבל זאת או לא, אבל אני לא חושב שזאת הגזמה לציין זאת. איני חושב שמשהו ממה שרשמתי הוא מזיק...
LiveCity כתב:הערת אוף-טופיק קטנה: אני חושב שהשימושיות של העמוד תעלה אם לא יידרשו שני קליקים כדי להגיע לכל אחד מהתכנים אליהם אתה מקשר. קליק אחד פותח את העמוד, וכל התוכן הרלוונטי בו הוא רשימת סעיפים, שגם עליהם יש ללחוץ. למה לא לרכז הכל במאמר אחד שלם ולחסוך לחיצה?
חזור אל כלים ותוכנות עזר לקידום אתרים חדש!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים