eladc כתב:האם תוכל בבקשה לפרט מהי שפת התיכנות בה פיתחת את הכלי בעצמך והאם אוכל לשאול אותך שאלה אחת בשפת תיכנות זאת?
אתה מתקשה כפי הנראה לדמיין אפשרות של כלי מדידה שאיננו תוכנה. תסתכל על השעון שעל הקיר.
eladc כתב:האם תוכל בבקשה לפרט מהי שפת התיכנות בה פיתחת את הכלי בעצמך והאם אוכל לשאול אותך שאלה אחת בשפת תיכנות זאת?
eladc כתב:הכנת כלי מדידה כמו שעון, חיברת אותו למחשב עם USB ואתה מעביר בו צילומים של אתרים?
eladc כתב:אני לא הולך לבתים של אנשים שקראו לי חולה נפש, ייתכן והם חולי נפש בעצמם.
שאלתי אותך שאלות פשוטות, אם אתה לא רוצה להשיב - זה גם בסדר.
זקן השבט 3 כתב:eladc כתב:אני לא הולך לבתים של אנשים שקראו לי חולה נפש, ייתכן והם חולי נפש בעצמם.
שאלתי אותך שאלות פשוטות, אם אתה לא רוצה להשיב - זה גם בסדר.
הזמנתי אותך לשיעור פרטי כדי שלא תציק לאחרים. תהיה בריא ושלום.
זקן השבט 3 כתב:אני מחזיר שוב את הדיון לנקודה שממנה אלעד התחיל לגרור אותו לכיוון של עימות אישי:
אינני רואה צורך בשום כלי לניתוח הקישורים של המתחרים, ולצרכים שמצאתי שדרוש כלי פיתחתי אותו בעצמי - כמו למשל הכלי למדידת רמת התחרותיות היחסית של ביטויי חיפוש.
Xורי כתב:זקן השבט 3 כתב:אני מחזיר שוב את הדיון לנקודה שממנה אלעד התחיל לגרור אותו לכיוון של עימות אישי:
אינני רואה צורך בשום כלי לניתוח הקישורים של המתחרים, ולצרכים שמצאתי שדרוש כלי פיתחתי אותו בעצמי - כמו למשל הכלי למדידת רמת התחרותיות היחסית של ביטויי חיפוש.
לפני שאתה מחליף קישור עם אתר מסוים, אתה לא בודק את הקישורים הנכנסים שלו?
מה תעשה במקרה שהחלפת קישור עם אתר שכל הדרך שלו למעלה הייתה בעזרת כלי שחור כזה או אחר, ועוד חודש הוא בדרך למטה?
זקן השבט 3 כתב:ziv כתב:...על מנת לאתר את הקישורים החזקים של המתחרים בצורה יעילה ועל מנת לנתח את מבנה הקישורים של האתרים המצליחים צריך להשתמש באחד מהכלים שהוצגו...
א. למה אני צריך לאתר את הקישורים החזקים של המתחרים? במה זה יועיל לעבודת הקידום על האתר שאני מקדם? אולי מרבית הקישורים החזקים של המתחרים באים מאתרים של חברים שלהם, או מאתרי תמיכה, או ממקורות שלי לא יתנו קישורים, או שאלה קישורים קנויים? ובכלל - האם הלקוח משלם לי כדי להוציא את כספו על חקירת המתחרים במקום לעבוד על קידום האתר שלו?
ב. האם הכלים האלה באמת מסוגלים לאתר את הקישורים היותר חזקים? - האם קישור מדף בעל PR7 באמת יותר חזק בכללותו מיקשור מדף בעל PR2? האם קישור מדף בעל סיומת gov או edu באמת יותר חזק בכללותו מקישור מדף בעל סיומת אחרת? האם מניתוח התכונות הגלובליות של סך הקישורים הנכנסים אל שני דפים מתחרים ניתן להעריך מי מקבל תרומה גבוהה יותר?
ג. האם הכלים האלה לא מתעלמים בהכרח מתכונות חוזק מכריעות כמו ציון TR>0, או מהסיבה שבזכותה דף נשלף ממקום יותר גרוע ומוצג בעשירייה העליונה, כדי לבטל את ההומוגניות של תוצאות החיפוש ששררה שם קודם? האם הכלים האלה לא נכשלים תמיד באיתור קישור יחיד או קישורים אחדים שעושים את כל או מרבית עבודת הקידום - כמו שהיה אולי במקרה של yaaw?
חזור אל כלים ותוכנות עזר לקידום אתרים חדש!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים