efi34 כתב:יש לי אתר בתחום השיווק ואני רק צריך להביא אליו תנועה.
כלומר לא צריך לקדם אותו אורגנית רק להביא הרבה כניסות וגם לא חשוב כ"כ איך או מאיזה ביטוי.
אני מחפש רעיונות איך להביא אליו תנועה.
למשהו יש רעיונות ?
efi34 כתב:יש לי אתר בתחום השיווק ואני רק צריך להביא אליו תנועה.
כלומר לא צריך לקדם אותו אורגנית רק להביא הרבה כניסות וגם לא חשוב כ"כ איך או מאיזה ביטוי.
למשהו יש רעיונות ?
Kirill Lavrishev כתב:efi34 כתב:יש לי אתר בתחום השיווק ואני רק צריך להביא אליו תנועה.
למשהו יש רעיונות ?
לא רק גוגל מביא תנועה, תנסה לפרסם בפורומים, בפייסבוק, בין חברים וכו'.
BlogPRO כתב:ישנם הרבה רעיונות שיכולים להביא לך קהל יעד רלוונטי, הנה רשימה של כמה סוגים של אתרים כאלו:[...]
מנשה אברמוב כתב:האמת שכל מה שהוא הציג נוסה והצליח, אך ההצלחה מגיעה לאחר השקעת משאבים לאורך זמן- אם אתרים מאמרים לא היו מצליחים, הם לא היו קיימים ברשת... כנל סימניות, רשתות חברתיות, קבוצות דיון וכו
קשה לי להשתכנע בעובדה שכל ההצעות שלו מספקות תנועה אפסית, זה לא נכון, ונדמה שהסקת את מסקנותיך על בסיס חלק קטן ממה שהומלץ[...]
מנשה אברמוב כתב:וזה בידיוק מה שמציג למה אתה לא יכול להכליל ולהסיק שכל הרעיונות שלו מספקים תנועה אפסית.
אין שום סיבה לקרוא שורה אחת מכלל הרעיונות בתשובה ולהסיק שכל שאר הרעיונות אינם מוצלחים מספיק
זקן השבט 3 כתב:BlogPRO כתב:ישנם הרבה רעיונות שיכולים להביא לך קהל יעד רלוונטי, הנה רשימה של כמה סוגים של אתרים כאלו:[...]
כל הרעיונות שפירטת נוסו בלי סוף מאז שקיימים מנועי חיפוש, וכולם מביאים תנועה אפסית כי המבקרים בהם (מי קורא בכלל אתרי מאמרים?) נתקלים בקישור לאתר במקרה. לעומת זאת, לתוצאות החיפוש העליונות של גוגל ולמודעות האדוורדס שוק היעד מגיע במספרים הכי גדולים ומתוך כוונה.
הגולש של שנת 2013 איננו צריך להתמודד יותר עם מחסור במידע אלא עם עומס יתר של מידע.
efi34 כתב:יש לי אתר בתחום השיווק ... רק להביא הרבה כניסות וגם לא חשוב כ"כ איך או מאיזה ביטוי ...
O.s.1 כתב:אני רואה שאתה פשוט שולל הכל, זקן השבט,
זה כמובן נורא קל, לשלול כל היום בלי להציע חלופות...
אגב, לדעתי השיטות הללו עובדות עדיין יפה מאוד, וזאת עובדה ברורה בשטח
זקן השבט 3 כתב:O.s.1 כתב:אני רואה שאתה פשוט שולל הכל, זקן השבט,
זה כמובן נורא קל, לשלול כל היום בלי להציע חלופות...
אגב, לדעתי השיטות הללו עובדות עדיין יפה מאוד, וזאת עובדה ברורה בשטח
אני שולל רק את מה שגוגל שולל, כי מה שהוא לא מעניש היום הוא יעניש קרוב למדי מחר.
"השיטות הללו עובדות עדיין יפה מאוד, וזאת עובדה ברורה בשטח" היא טענה שגויה עובדתית כי היא טענה כללית, בעוד שהעובדה בשטח היא שיש אתרים שכבר נענשו (ואז הכלל שלך לא חל עליהם) ויש אתרים שעדיין לא נענשו.
לא נמצאה כל דרך להבין מה הסיבה שאחד נענש ואחר לא. גם לך אין הסבר. ההסבר שלי הוא שהשינוי הוא הדרגתי וקיים "תור לשחיטה". לפני שמכריזים על עובדות בשטח יש צורך לבדוק מה הן באמת העובדות בשטח.
O.s.1 כתב:לצערי אתה טועה,
כי הכל עובד יופי טופי, אם עובדים בצורה נכונה ומדורגת
ואם בכל זאת אתה שולל הכל, זכותך
אבל, אם לא מציעים חלופה ורק שוללים הכל, אתה פשוט הופך להיות דובי No No
חזור אל פורום קידום באתרים ישראליים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים