whybeca כתב:דרישות התפקיד:
- היכרות עם JS, PHP, .NET
TopGun(Alka) כתב:whybeca כתב:דרישות התפקיד:
- היכרות עם JS, PHP, .NET
יש מצב שאולי כדאי לכם להתגמש עם הנושא הזה.
יש מקדמים טובים שלמעשה, אין להם שום קשר לזה ואתם יכולים לאבד אותם.
אני מאמין שלקבוצת דפי זהב, יש מתכנתים.
גם ככה שמתחזקים אתרים מהקבוצה ככה שלא תהיה בעיה לבקש ממתכנם כדי לתת למקדם לעשות את העבודה שלו נטו.
AhoyIT כתב:ומדובר על משרה מלאה, עמנואל ... כך שניגוד העניינים שהצגת אינו רלבנטי.
הייתי מעמיד את עצמי - כי נראה לי אתגר, אם לא הייתי חושב שאין סיכוי לקבל חופש פעולה מלא ...
זקן השבט 3 כתב:AhoyIT כתב:ומדובר על משרה מלאה, עמנואל ... כך שניגוד העניינים שהצגת אינו רלבנטי.
הייתי מעמיד את עצמי - כי נראה לי אתגר, אם לא הייתי חושב שאין סיכוי לקבל חופש פעולה מלא ...
למה אין לדעתך ניגוד אינטרסים אצל עובד כזה? האם הוא חופשי שלא להציע ללקוח איסטרטגיה שלא כוללת קידום אורגני?
AhoyIT כתב:ההנחה שלי, שאם הוא טיפש מספיק כדי שלא להציע זאת - הוא אינו ראוי.
זקן השבט 3 כתב:AhoyIT כתב:ההנחה שלי, שאם הוא טיפש מספיק כדי שלא להציע זאת - הוא אינו ראוי.
בוא נניח שללקוח תקציב שיווק באינטרנט צנוע, הוא לא רוצה לסכן אותו על קידום אורגני בביטויי חיפוש שהפכו לתחרותיים עוד לפני שנים רבות, וכל מה שנותר הם ביטויי חיפוש זנב ארוך נדירים, בעלי נפח חיפוש של 1-15 חיפושים לחודש. הרווח על מכירה הוא 2$.
זקן השבט 3 כתב:אסף, זירת הצימרים היא דוגמה מובהקת לשגיאה שלך. הזירה היא תחרותית ביותר מראשית ימי השיווק באינטרנט, וכל ביטויי הזנב הארוך הנפוצים תחרותיים מאד מאותה הסיבה (מי מחפש צימר בקרית מלאכי?). לעומת זאת, קידום ביטויי הזנב הארוך הנדירים, בעלי הרבה מילים בנוסף לצימר וגליל אבל עם נפח חיפוש זעיר (1-10 חיפושים לחודש), מחייב להכניס לאותו דף מספר אסטרונומי של ביטויי מפתח בעלי זנב ארוך. כפי שלמדנו בסמינר, הפתרון המעשי איננו קידום אורגני. קרא שוב את מה שרשמת במחברת.
AhoyIT כתב:עמנואל,
התגובה שלך אינה קשורה לדוגמא שלי ... רמת התחרות אינה רלבנטית כלל וגם לא רמת ההשקעה שכן שתיהן יחסיות רק להחזר הכלכלי (וזהו נתון לא ידוע וגם לא חשוב בדיון הזה) - מדובר על מודל עקרוני (למעשה, גם אתה יודע מנסיונך - שאין בעיה להקים אוטומטית מספר אסטרונומי של דפי נחיתה ... והיות וכיום יש חשיבות קריטית לשימושיות, אפשר גם לדאוג שהיא תהיה סופר איכותית להמרה ולכן התוכן יהיה הרבה פחות קריטי - זה מתייחס רק לנישה המסויימת שנתתי דוגמא והיות ופה דווקא אפשר להניח BR גבוה מאוד לטובת המרה לרכישה מיידית בעמוד הנחיתה).
AhoyIT כתב:חולק עליך - בעצמך מדבר על הדגש שיש להתנהגות הגולש ... תניח שאייצר עמוד נחיתה מושלם עם יחס המרה 100% ואשכפל אותו אלף פעמים ... וזאת בנישה שדורשת המרה קמעונאית (כלומר מכירת מוצר ולא אתר תוכן אקדמי).
חזור אל פורום דרושים קידום אתרים ומחפשי עבודה בתחום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 48 אורחים