עמוד 1 מתוך 1

עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ו' 22 יולי 2011 11:27
על ידי talprihar
היום באופן מוזר לגמרי פתאום שני מודולים שמופיעים בדף הראשי בלבד במיקום mass-bottom החליטו בעצמם שהם פתאום מופיעים גם בקטגוריה מסויימת ובעוד שני מוצרים - ללא שום שינוי שנעשה באתר או במוצרים (המודולים עדיין לא מופיעים בשאר המוצרים והקטגוריות, שמוגדרים אותו דבר...)

איך יתכן כזה דבר ואיך גורמים להם להופיע שוב רק בדף הראשי? (המודולים מוגדרים להופיע רק בעמוד ראשי בהגדרה שלהם - בהגדרת הקטגוריות והמוצרים אין בכלל אפשרות לשלוט על הנושא הזה מדובר בשני המודולים שדיברתי עליהם בפעם הקודמת)

יש איזה רעיון מה אפשר לעשות או אולי תוסף ששולט ידנית בדפים בהם יופיעו מודולים...?

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ו' 22 יולי 2011 12:00
על ידי kobi
באג ידוע שנובע בגלל שהגדרת את virtuemart כדף הבית, משהו שקשור ל itemid
הסיבה שאתה רואה זאת רק בחלק מהמוצרים זה בגלל שכתוב הכתובות.

אני ממליץ להפעיל שכתוב כתובות באתר ממש ממש בסוף אחרי שהכל עובד כמו שצריך, אני מעריך שאם תבצע שכתבוב מחדש של הכתובות המודולים האלה יופיעו בכל הקטגוריות והמוצרים.

מאחר ובדף הבית אתה רק מציג מוצרים מהחנות ולא את כל קגוריות החנות אין לך סיבה ממשית לעבוד עם VM בתור דף הבית וזה יפתור לך את הבעיה.

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ו' 22 יולי 2011 12:02
על ידי kobi
רגע...
אני לא בטוח שהגדרת את VM כדף הבית

אתה יכול לשלוח לי פרטי גישה באופן אישי ואני אציץ.

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ו' 22 יולי 2011 12:15
על ידי talprihar
כרגיל תודה רבה , ובהמשך לשיחתנו בטלפון שלחתי לך גישה :)

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ב' 25 יולי 2011 15:45
על ידי AhoyIT
היות שאין לי מושג על איזה אתר מדובר - אפשר לדעת מה גרסת הג'ומלה?

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ב' 25 יולי 2011 15:53
על ידי talprihar
תודה רבה קובי כבר סידר לי את הנושא, הבעיה הייתה שבגלל שהסרתי את הקישור של index.php?option=com_virtuemart אז המערכת הלא חכמה במיוחד התבלבלה והציגה פריטים לא נכונים במקומות הלא נכונים...

גרסה 1.5.21

בעתיד, רק מג'נטו :)

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ב' 25 יולי 2011 15:56
על ידי AhoyIT
talprihar כתב:תודה רבה קובי כבר סידר לי את הנושא, הבעיה הייתה שבגלל שהסרתי את הקישור של index.php?option=com_virtuemart אז המערכת הלא חכמה במיוחד התבלבלה והציגה פריטים לא נכונים במקומות הלא נכונים...

גרסה 1.5.21

בעתיד, רק מג'נטו :)


זה לא שאני לא סומך על קובי ... התכוונתי לידע עצמי כדי ללמוד לא לעשות אותה טעות.

Re: עוד שאלת VM....

הודעהפורסם: יום ב' 25 יולי 2011 16:15
על ידי talprihar
לא חשבתי אחרת, חשבתי למנוע ממך את הטרחה במקרה שאתה חושב על פתרון :)