עמוד 1 מתוך 1

אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ג' 26 יוני 2012 11:49
על ידי TopGun(Alka)
אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.

האם גם אצלכם ככה ?

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 15:19
על ידי AhoyIT
TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.

האם גם אצלכם ככה ?


וואללה, יצר איתי קשר לקוח שרשם דרכי דומיין ישראלי לפני שנים ... וכעת פתאום יש לו בעיה עם זמינות האתר ורק זמינות לרשומות ה-MX ... ושם ב-GODADY די לא מסייעים לו וטוענים שחייב להגדיר IP ... מה שכמובן בלתי אפשרי ב-ISOC.

יש לך פתרון?

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 15:24
על ידי TopGun(Alka)
AhoyIT כתב:
TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.

האם גם אצלכם ככה ?


וואללה, יצר איתי קשר לקוח שרשם דרכי דומיין ישראלי לפני שנים ... וכעת פתאום יש לו בעיה עם זמינות האתר ורק זמינות לרשומות ה-MX ... ושם ב-GODADY די לא מסייעים לו וטוענים שחייב להגדיר IP ... מה שכמובן בלתי אפשרי ב-ISOC.

יש לך פתרון?


עכשיו אחרי שהבנתי שיש שם הרבה הודים טמבלים שלא מבינים עניין, כבר שבוע 2 אתרים של לקוח סובלים.

לא יודע מי אשם אבל כשאני מריץ על ns1 ו ns2 שלי לאיזה IP הם פונים, אני רואה שהם פונים לשרת הישן ולא לחדש וכבר שבוע ומעלה לא מצליחים!

אני חושב לעבור ל http://www.name.com

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 15:39
על ידי AhoyIT
TopGun(Alka) כתב:
AhoyIT כתב:
TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.

האם גם אצלכם ככה ?


וואללה, יצר איתי קשר לקוח שרשם דרכי דומיין ישראלי לפני שנים ... וכעת פתאום יש לו בעיה עם זמינות האתר ורק זמינות לרשומות ה-MX ... ושם ב-GODADY די לא מסייעים לו וטוענים שחייב להגדיר IP ... מה שכמובן בלתי אפשרי ב-ISOC.

יש לך פתרון?


עכשיו אחרי שהבנתי שיש שם הרבה הודים טמבלים שלא מבינים עניין, כבר שבוע 2 אתרים של לקוח סובלים.

לא יודע מי אשם אבל כשאני מריץ על ns1 ו ns2 שלי לאיזה IP הם פונים, אני רואה שהם פונים לשרת הישן ולא לחדש וכבר שבוע ומעלה לא מצליחים!

אני חושב לעבור ל http://www.name.com


אני מנהל את הדומיינים של ב-NAME ומאוד נוח ... הבעיה שמדובר על דומיין CO-IL שרשום באיגוד ... הדרך היחידה זה להפנות אותו לשרת שלי ושם להגדיר DNS ZONE.

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 16:12
על ידי TopGun(Alka)
AhoyIT כתב:
TopGun(Alka) כתב:
AhoyIT כתב:
TopGun(Alka) כתב:אני לא יכול לערוך את DNSים בכלל או לעשות משהו.

האם גם אצלכם ככה ?


וואללה, יצר איתי קשר לקוח שרשם דרכי דומיין ישראלי לפני שנים ... וכעת פתאום יש לו בעיה עם זמינות האתר ורק זמינות לרשומות ה-MX ... ושם ב-GODADY די לא מסייעים לו וטוענים שחייב להגדיר IP ... מה שכמובן בלתי אפשרי ב-ISOC.

יש לך פתרון?


עכשיו אחרי שהבנתי שיש שם הרבה הודים טמבלים שלא מבינים עניין, כבר שבוע 2 אתרים של לקוח סובלים.

לא יודע מי אשם אבל כשאני מריץ על ns1 ו ns2 שלי לאיזה IP הם פונים, אני רואה שהם פונים לשרת הישן ולא לחדש וכבר שבוע ומעלה לא מצליחים!

אני חושב לעבור ל http://www.name.com


אני מנהל את הדומיינים של ב-NAME ומאוד נוח ... הבעיה שמדובר על דומיין CO-IL שרשום באיגוד ... הדרך היחידה זה להפנות אותו לשרת שלי ושם להגדיר DNS ZONE.


אני עדיין מחפש הסבר מהם ולא בטוח שיקבל.
שיניתי בגודדי NSים ל IP החדש, והם לא מעדכנים זאת.

אולי כן אך התוכנות אונליין מראות שה IP של ה NSים שלי עדיין מפנים לשרת הישן !

יש לך מושג אולי איך לסדר את הבעיה ?
אולי זה נתקע איפשהו בישראל הדבר הזה של DNSים ?

אני יודע שקורה שזה נתקע ויש לי אפילו אתר אחד שהספק שלי רואה אתר בגרסה מלפני 6 חודשים עד עכשיו למרות שיש שם אתר ישן (פשוט זה אתר של מישהו אחר ולא שלי).

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 16:26
על ידי AhoyIT
בדיוק אותו המצב, בדיוק.

החלפנו ל-NS'ים שהם סיפקו והתוצאה הייתה שנפל גם שירות המייל וגם האתר הישן ... וכעת הם טוענים שצריך לעדכן הפניית IP בצד שלנו ... שזה האיגוד ואין אפשרות כזו.

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 16:31
על ידי TopGun(Alka)
AhoyIT כתב:בדיוק אותו המצב, בדיוק.

החלפנו ל-NS'ים שהם סיפקו והתוצאה הייתה שנפל גם שירות המייל וגם האתר הישן ... וכעת הם טוענים שצריך לעדכן הפניית IP בצד שלנו ... שזה האיגוד ואין אפשרות כזו.


אז לפי מה שאתה אומר, הדומיין שנקנה ב GODADDY של הלקוח שלך, צריך להעביר אותו ל NAME ושם כבר יסדרו את הנושא בלי בעיה ?

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 16:46
על ידי AhoyIT
TopGun(Alka) כתב:
AhoyIT כתב:בדיוק אותו המצב, בדיוק.

החלפנו ל-NS'ים שהם סיפקו והתוצאה הייתה שנפל גם שירות המייל וגם האתר הישן ... וכעת הם טוענים שצריך לעדכן הפניית IP בצד שלנו ... שזה האיגוד ואין אפשרות כזו.


אז לפי מה שאתה אומר, הדומיין שנקנה ב GODADDY של הלקוח שלך, צריך להעביר אותו ל NAME ושם כבר יסדרו את הנושא בלי בעיה ?


לא.

הדומיין הוא CO-IL שנרשם ומנוהל ישירות באיגוד-הישראלי ... ומאוחסן ב-GODADDY והבעיה היא עם ניהול ה-DNS בצד שלהם ובדיוק כפי שתיארת.

אתה אומר שהדומיין שלך ה-COM? חשבתי שהבעיות רק מול דומיינים ישראלים ... זה חמור הרבה יותר ואולי יש בעיית מיתוג של הרשומות מהם בשער הישראלי IIS?

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 17:25
על ידי TopGun(Alka)
טעות שלי, בנושא COM ו CO.IL אך זה הספיק לי כדי להבין שיש להם בשבוע ומשהו האחרונים בעיה חמורה.

מה עושים במצב כזה ????

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום ו' 29 יוני 2012 17:36
על ידי AhoyIT
TopGun(Alka) כתב:טעות שלי, בנושא COM ו CO.IL אך זה הספיק לי כדי להבין שיש להם בשבוע ומשהו האחרונים בעיה חמורה.

מה עושים במצב כזה ????


מהניסויים שלי עם הלקוח:

א. לא הצליח לקבל מהם NS'ים עובדים.
ב. NS'ים ישנים מספקים MX פעיל ועמוד נוכחות ישן מאוד.
ג. לא יודעים לקנפג NS'ים לטובת איגוד האינטרנט הישראלי.

לכן => הפניית הדומיין לשרת בשליטה שלך => הקמת חשבון חניה => יצירת DNS ZONE ובו הגדרות ה-IP שהם מבקשים (שזה IP יחיד וזו בושה וחרפה לאחסון בכול מקרה).

טרם ניסיתי חלופה זו, אז אם מנסה ועובד - אשמח לעדכון.

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום א' 08 יולי 2012 11:31
על ידי hetz
סתם שאלה: ביצעת Register של NS ב-GoDaddy?

Re: אם גם לכם יש בעיה ב GODADDY ?

הודעהפורסם: יום א' 08 יולי 2012 11:35
על ידי AhoyIT
hetz כתב:סתם שאלה: ביצעת Register של NS ב-GoDaddy?


לי אין גישה לניהול שם ורק לרישום ב-ISOC ... זה נראה שהסתדר מעצמו וכנראה שטופל ברמת GODADDY.