לידיעת הקוראים:
לאותה כותבת תכנים איכותיים במחירים הוגנים כתבתי שיש לה עכשיו הזדמנות יוצאת מהכלל להתחיל להרוויח יפה מאד מכתיבת תוכן מקורי, יצירתי ומעולה, ואין לה יותר צורך לבזבז את זמנה וכשרונה על כתיבת 300 מילים ב-30 שקל, כאשר אתר הלקוח רק נענש מזה. לא היה בזה שום התנשאות - להפך.
מהסמינרים אני לומד לא פחות משאר המשתתפים איך להתאים את העבודה שלי ואת שיטות המכירה לתנאים המשתנים. ירון יוגב העיד על זה בתגובה קודמת.
אכן לאחר שיחות ארוכות עם עמנואל אין לי ספק שעמנואל ערוך למכור עבודת קידום אתרים לחברות מאוד מאוד מסוימות.
יעקוב עמנואל לא פונה ללקוחות שאתה פונה !
להערכתי אין בישראל מקדמי אתרים המסוגלים לשוחח עם הלקוח בגובה העיניים ולסגור איתו עסקה כפי שעמנואל עושה,
אני יכול להעיד על עצמי שגם לי זה חדש וגם אני מתקשה לשווק את הפעילות הזו כפי שעמנואל עושה ואף אני הולך לעבור אצל עמנואל אימון אישי.
אני ממליץ לך יעקוב להגיע לסמינר של עמנואל ולעבור השתלמות במכירת פרויקטים.