תסתכל על האתר שלך ותנסה לחשוב, על מה ולמה צריך את ה HEADER הגדול הזה?
האם הכפתורים בתפריט צריכים להיות דומיננטים יותר כמו בכל תפריט נורמלי שאמור לעזור לגולש לנווט באתר?
האם התוכן מספיק ראוי כדי לחדש לגולש, לייעל אותו וכו?
האם ה FOOTER שלך תקין ותורם לאתר ולהפך?
נראה כי המתחרה שבמקום הראשון במילת המפתח שלך נדרש לחזור על מילת המפתח שלוש פעמים בלבד בזמן שאצלך הצירוף הזה כתוב מעל 20 פעמים, כיצד אתה יכול להגיד שעשית בידיוק את מה שהמתחרים שלך עשו כאשר הם עולים עליך במיקום בגוגל?
שלום לך, חאלס לקחת את הכל כמו ילד קטן ולומר 20 פעמים כי אתה ממש לא מדייק .
בתוכן של הברוכים הבאים בפוטר+בקטגוריות מקסימום 4-5 פעמים מודגש משהוא. וזה באמת לגוגל הפעם, אך עדיין. עשיתי את כל זה לאלה שלא רואים את הברוכים הבאים האחרים , ולא יודעים מה לעשות, ורובם מחפשים למטה או בחלק עליון.
כן התוכן שלי מספיק ראוי וכן הכפתורים מספיק דומיננטים וכן הheader ה''גדול'' הזה עוזר.
אני לא מוכן לקבל עצות לייעול וייעוץ ממך, כי אתה סתם חוזר על דברים שאמרתי. אם אתה רוצה לעזור כמו ילד גדול תתחיל לחשוב עם מוח תקין ולא מוח של ילד. כי זה הדברים הראשונים שעשיתי לפני שפתחתי עוד את האתר
דניאל סליחה אבל אני פשוט לא יכול לעבור על זה בלי להגיב.
1)נכנסתי לאתר שלך ועשיתי ctrl+F (חיפוש בעמוד) כתבתי "הורדת שירים מיוטיוב" וגיליתי 24 חזרות על הביטוי רק בעמוד הבית.
2) הברוכים הבאים מתחבא לו בתוך התפריט בצד שמאל ועוד באמצע ככה שממש צריך לרדת למטה כדי לקרוא אותו.
3) ה HEADER הגדול הזה לא עוזר לי אני גולש במחשב נייד במסך 15 אינץ' והוא תופס לי יותר מחצי מסך על תמונה של ענן עם כל מיני שטויות יוצאות ממנו...
עד פה סימנתי לך בבולט את הטעויות שלך בטקסט.
דברים נוספים. אפשר לשאול בן כמה אתה?
עוד דבר. אם יש לך ניסיון כמו שהזכרת כבר בעבר איך אתה מרשה לעצמך בשורה התחתונה של האתר לכתוב את השורה
כל הזכויות שמורות © 2013 - אתרינו מציע הורדת שירים מיוטיוב בחינם דרך שימוש בשיטת הורדת שירים מיוטיוב ללא התחייבות, עליכם להתחייב לתקנון הורדת שירים מיוטיוב ולהנות מהורדת שירים בחינם!. כאשר הביטוי הורדת שירים מיוטיוב מוסווה מעיני הגולש בצורה כ"כ שקופה?!?! זה א' ב'...
הטקסט האיכותי שלך של "ברוכים הבאים" מוזר פעמיים בעמוד הבית. ממתי ברוכים הבאים נכנס לפוטר?!
ברוכים הבאים ל You-2ube.com - הורדה מיוטיוב בחינם~! באתר זה תוכלו לבצע את שיטת הורדת שירים בחינם וללא התחייבות. אתר זה קיים משנת 2013 על מנת לספק הורדה מיוטיוב You-2ube מתחייב לעבוד 24/7 על-מנת שתהנו משירותינו הרבים. בנוסף לכך, נספק שירות הורדה מיוטיוב בחינם! מקווים שתהנו באתר!
באתר תוכלו לבצע הורדה מיוטיוב
גם דאגת להבליט את הביטוי הורדה מיוטיוב...מה שנראה מכוון למנוע החיפוש ולא לגולש.
בנוסף לכך שהטקסט לא איכותי ולא תורם לגולש בכלום הוא דיי מעצבן וגורם לי לרצות לעזוב את האתר.
לפני שאתה תוקף את מי שבא לעזור לך ולהראות לך איפה אתה טועה תבדוק בעצמך. אלו דברים שקפצו לי לעין ב 5 דקות שהסתכלתי על האתר שלך (מתוכם 4 דקות התעסקתי בלצטט דברים וחלקים מהאתר שלך)