הרגת אותי אמנואל :) .
בקשת מתמטיקה רוסית , קבל :
נגיד יש ארבע קישורים שיוצים מדף רוסי א' לארבע עמודים שונים עם נושאים דומים ואופטימיזציה פנימית שונה . אם בעקבות הוספת קישור כזה כל ארבע עמודים התחילו לצמוח , זה מקור טוב בסבירות בינונית . ככל שיש יותר מקרי מבחן מוצלחים, כך יש יותר בסיס לסבירות . בדומה גם לגבי מקורות גרועים , לגבי אי תרומתם או תרומה שלילית . סבבה ?
למרות שכל עמוד מתוך הרשימה הגדולה, מקודם על ידי קישוריים שונים , עדיין יש בין העמודים חפיפה ( כמה קישורים מאותו עמוד ). בעזרת תורת הקבוצות ( התחלנו עם בלה בלה ) ניתן להבדיל ולחשב תרומתו של כל דף תורם בסבירות שגדלה עם גודל מנת המבחן .
כל זה נכנס כפרמטר (אחד מיני רבים ) לבקר שמנהל את רכישת הקישורים בכל איטרציית רוטציה (למי שעוקב). הבקר הוא מסוג PI (תורת הבקרה ) Proportional +Itegrator ( ממשיכים עם בלה בלה ) . מה שזה אומר , שיש תיקונים שמתבצעים מיידית - בקר פרופורציה, ויש תיקונים שדורשים סתייה מצתברת (ירידה בדירוגים לאורך זמן )על מנת לקבל פקודת תיקון - אנטגרטור . זה ,על מנת לסנן שינויים בתדר גבוהה בתצאות דירוג (נגיד נפילות לשבוע ואחרי זה חזרה ) .
בגדול , אם הבנת - זהו רובוט שרודף אחרי הדירוגים לאורך זמן כל עוד נפשו בו, מודד ומתקן בעזרת קישור שהוגדר כטוב בסבירות גבוהה , במחיר מינימלי . כל עוד קישורים עובדים , הוא יתן תוצאה אופטימלית האפשרית . כמובן שככל שאופטיזציה פנימית טובה יותר , תוצאה האפשרית תיהיה טובה יותר .
התוצאות בפועל הם באמת יפות . נשאר לך רק לנסות .
אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור :) . חסר לך , אם אתה לא קורה ומנסה להבין את הכל, השקעתי בהסבר מלומד , תעריך !
סליחה מחברי הפורום על קורס בהנדסה - לא התכוונתי לשעמם.
ברוסיה לומדים את זה בבית ספר ילדים בכיתה ד' :) .
ולדי